Primul cuplu despărțit la „Insula”. „Nu era nevoie să mă umilească în fața tuturor”

Un cuplu de la Insula s-a despărțit, la numai câteva zile de la ajungerea în Thailanda.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Unul dintre cuplurile de la „Insula tentațiilor” s-a destrămat, la nici două zile de când au ajuns concurenții în Thailanda.

Adrian și Denisa erau împreună de cinci ani și se pregăteau de nuntă, însă ispita Maria le-a venit de hac celor doi.

După o noapte fierbintă alături de ispită, Adrian a dezvăluit că a căzut în ispită și că monotonia din cuplul său a dus la acest moment.

Citeste si: Semaforul intermitent de dreapta nu înseamnă ce crezi! O să rămâi uluit când o să citești

Citeste si: Adrian de la „Puterea dragostei”, despre despărțirea de Larisa: „A plecat în Franța...”

Citeste si: Costi Ioniță face istorie în showbiz-ul internațional! Ascultă aici hitul verii produs de român și interpretat de Shaggy și Nicky Jam

 

fara descriere

Cu ochii în lacrimi, Denisa a vorbit despre relația ei cu Adrian și a decis să își taie brățara, ca semn al despărțirii de cel pe care și l-ar fi dorit alături toată viața.

Denisa nu poate accepta umilința

Multe minciuni, pe care nu mă aşteptam să le aud din partea lui. Că eu îl călăresc, că nu îi place când îl iau în braţe, dar când dormim, el de ce vine să mă ia în braţe?

Când stăm în pat împreună de ce dormim, mă ia în braţe? Nu dormim fund în fund şi noapte bună. Nu era o atitudine rece. Cum poţi să spui că este monotonie când tu înainte să vii aici îi spui că vrei s-o ceri de soţie când veniţi acasă?

I-am văzut atitudinea. Are atitudinea de cuceritor. A venit aici să facă întrecere cu ispitele. Am primit toate explicaţiile. Nu regret că m-am despărţit de el. Puteţi să îi transmiteţi că e un om liber şi poate să facă ce vrea cu viaţa lui. Fără niciun regret. Trebuie să aduci undeva o persoană, să o umileşti, ca să-i spui că este monotonie? Nu! Putea să-mi spună chestia asta acasă, nu era nevoie să mă umilească în faţa tuturor. Nu mă aşteptam.", a spus Denisa la prima ceremonie a focului din Thailanda.

Între timp, ispita Maria nici nu vrea să audă despre o eventuală relație cu Adrian și plănuiește să se despartă de el cât mai repede.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate