Primul deces din cauza coronavirusului în rândul personalului medical din România! A fost găsit mort în casă

Ministerul Sănătăţii a anunţat, marţi seară, primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în rândul personalului medical, fiind vorba despre un ambulanţier de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Suceava. El se afla la domiciliu, refuzând internarea.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Primul deces din cauza coronavirusului în rândul personalului medical din România! A fost găsit mort în casă


In articol:

"Ministerul Sănătăţii confirmă primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în rândul personalului medical. Este vorba despre un ambulantier în vârstă de 53 de ani din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava", a transmis, marţi seară, Grupul de Comunicare Strategică.

Bărbatul a fost testat pozitiv pe data de 30 martie

Bărbatul a prezentat simptomatologie COVID-19 în 24 martie, el fiind testat şi a primit rezultatul pozitiv în 30 martie. Acesta a fost internat la domiciliu şi nu a acceptat internarea. Bărbatul a murit acasă, marţi.

Citeste si: Ponta dezvăluie momentul care a declanșat nebunia în România

Citeste si: 10 simptome cheie pentru depistarea coronavirusului din timp

Citeste si: Al optulea județ din România în care purtarea măștilor devine obligatorie

Primul deces din cauza coronavirusului în rândul personalului medical

"Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, îşi exprimă regretul faţă de această pierdere şi transmite condoleanţe familiei. Ministrul Sănătăţii este alături de personalul medical din cadrul SAJ Suceava", a arătat sursa citată.

În prezent, conform raportărilor din teritoriu la INSP, un număr de 699 de cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate