Primul deces provocat de coronavirus în Europa, confirmat de medici. Despre cine este vorba

Primul deces provocat din cauza virusului care a băgat spaima în lume, a fost confirmat de medici. Este vorba despre un turist chinez, aflat în Franța.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Medicii francezi au confirmat primul deces din Europa provocat de coronavirus. Victima virusului ucigaș este un turist chinez aflat în vizită în Franța.

Primul deces provocat de coronavirus în Europa, confirmat de medici. Un turist chinez și-a dat ultima suflare în spitalul din Paris

Citeste si: Alte trei decese din cauza gripei! Numărul total al morţilor a ajuns la 34

Citeste si: Ce se știe despre primul român infectat cu coronavirus. Imagini exclusive de pe nava Diamond Princess

Citeste si: VIDEO | Situație alarmantă: În China, oamenii au ajuns să se înjunghie pentru o sticlă de definfectant

Bărbatul în vârstă de 80 de ani din provincia chineză Hubei a ajuns în Franţa pe 16 ianuarie şi a fost pus în carantină pe 25, la Paris, potrivit ministrei franceze a Sănătății, Agnes Buzyn, citată de BBC. Bătrânul de 80 de ani a murit de infecție la plămâni în urma infestării cu coronavirus.

Este al patrulea deces confirmat în afara Chinei, după unul în Hong Kong, unul în Filipine şi altul în Japonia.

În total, în Franţa, 11 persoane au fost infestate cu virusul numit oficial Covid-19. Şi fiica bărbatului mort a fost bolnavă, dar ministrul Sănătăţii susţine că se simte mult mai bine. De altfel, ministrul sănătății din Franța a mai adăugat că fusese informată de vineri de cazul bărbatului de 80 de ani bolnav de coronavirus.

Peste 500 de cazuri de infestare cu coronavirus în afara Chinei au fost înregistrate în 24 de ţări. Un român, aflat pe vasul de croazieră Diamond Princess, este şi el bolnav şi este tratat în Japonia. Raed Arafat a declarat că bărbatul nu va fi adus în România.

Cât va mai dura epidemia cu virusul ucigaș care a băgat spaima în tot Globul Pământesc 

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat vineri că există o teorie potrivit căreia epidemia de coronavirus ar putea înceta în primăvară, odată cu creșterea temperaturilor, însă oamenii de știință îl contrazic, informează Mediafax, citand CNN.

„Există o teorie care spune că în aprilie, când se încălzește, căldura va reuși să omoare virusul. Deci, încă nu știm. Nu suntem încă siguri”, a declarat Trump vineri la Casa Albă.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate