Primul interviu acordat de Liviu si Adelina dupa impacare: "Ea e superba mea sotie si mi-a promis ca imi face un copil. Te iubesc"

Dupa o discutie interesanta cu Silviu Prigoana la botezul fetitei lui Pepe, Adelina si Liviu au plecat de mana spre masina. Zambetul larg a fost nelipsit. ##VIDEO28179##

Distribuie pe:

In emisiunea WOWbiz a fost prezentat in premiera primul interviu pe care cei doi l-au acordat dupa impacare. Intre ei a avut loc un dialog senzational.

fara descriereLiviu: Totul este WOWbiz pentru ca in aceasta seara domnul Silviu Prigoana mi-a zis niste lucruri. Pentru ca amandoi am simtit acelasi lucru. Am dormit in cizme pana la varsta asta. Si daca iubesti pe cineva, cu siguranta nu voi gasi o iubire asa mare ca a mea pentru Adelina. Eu o iubesc, este sotia mea si in fata lui Dumnezeu, si in fata lu'mama. E superba mea sotie si mi-a promis ca imi face un copil.

Adelina: Da!

Liviu: Te iubesc!

Adelina: Eu mai mult!

Ceea ce putini stiu este ce afirmatie incredibila a facut Varciu in timpul petrecerii de botez. Liviu Varciu a fost show si la un moment dat a luat microfonul si a facut o declaratie uimitoare: "Mai Adelina, in seara asta voi fi cu tine si daca esti la ovulatie...", dand de inteles ca ar vrea sa ii faca un copil.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate