Primul interviu al lui Marius Teicu dupa moartea fiicei sale, Patricia! Cuvintele pline de durere

Marius Teicu si-a pierdut fiica, Patricia, care s-a luptat ani de zile cu o boala nemiloasa.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Dupa ce fiica sa s-a prapadit, Marius Teicu a preferat sa stea departe de lumina reflectoarelor o perioada. Acum a dat primul interviu dupa marea tragedie din viata lui.

"Eu sunt un familist convins şi atunci când am avut probleme de familie ca fiecare dintre noi, câte un necaz, acolo nu am putut să fac nimic vreo 3 ani şi jumatate... Dar trebuie să muncesc în continuare. O am pe soţia mea, am doi nepoţi extraordinari, pe soacra mea, pe ginerele meu. O familie de care trebuie să am şi grijă, dar şi să întreţin o atmosferă pozitivă", a declarat Marius Teicu intr-un interviu pentru o emisiune de televiziune.

"În general sunt optimist, dar am şi momente. Tot eu mă îmbărbătez. Trebuie să caut întotdeauna resurse interioare care să mă aducă la lumină. Sunt un om care întotdeuna caută să găsească în fiecare lucru ceva frumos şi atunci când sunt cu familia sau cu prietenii caut să le spun: nu contează, vedeţi partea plină a paharului şi sunt atât de multe lucruri frumoase pe care poţi să le vezi în viaţă şi de ce să nu te bucuri de ele", a adaugat Marius Teicu la TV. 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

BOMBA pensiilor: Se dau super mulți bani! Surpriză fără precedent pentru 7 milioane de români

Alertă printre salariați! Guvernul a decis: Salariile acestor angajați vor fi înghețate

Keo a vorbit pentru prima data despre fiica lui Arya Violette: "Sunt indragostit iremediabil! Fetita seamana foarte mult cu mama"

Ileana Constantinescu a murit! Ionut Dolanescu este in lacrimi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies