Vedete

Primul interviu oferit de Anamaria Prodan dupa moartea Ionelei Prodan: "A plecat atat de lin. Imi spunea ca atunci cand va muri..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Primul interviu oferit de Anamaria Prodan dupa moartea Ionelei Prodan: "A plecat atat de lin. Imi spunea ca atunci cand va muri..."icon photo

Anamaria Prodan isi conduce, joi, mama, pe ultimul drum. Interpreta Ionela Prodan s-a stins din viata luni seara, pe patul de spital, la varsta de 70 de ani.


Artista a murit fara sa stie de boala crunta cu care a fost diagnosticata si, potrivit declaratiilor facute de Anamaria Prodan, a luptat pana in ultima clipa.

Intr-un interviu pentru Stirile ProTv, fiica artistei a vorbit despre ultimele clipe din viata mamei sale.”Şi-a dorit tare mult să trăiască şi am crezut până în ultima secundă că o să o salveze (...) ”Atât de multă lume o iubea şi oamenii fugeau după maşina să o atingă, era o nebunie. Dădeam oamenii la o parte să ajung la mama, a iubit-o atâta lume, incredibil (...) ″Cea mai mare bucurie a ei am fost noi, când ne vedea pe noi râzând înflorea (...) Îmi spunea ”eu când o să mor o să merg în Rai, eu visez că acolo o să cânt”. Şi eu îi spuneam ”mamă, dar mai ai timp”. A plecat atât de lin”, a spus Anamaria.

Trupul neinsufletit al Ionelei Prodan a fost depus la capela Cimitirului Bellu. Joi, la orele pranzului, interpreta va fi inmormantata.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accidenticon photo

Stiri

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accident

Cristian Boureanu ar putea sa aiba noi probleme, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru ultraj.

Titlu secțiune