Vedete

Primul interviu oferit de Anamaria Prodan dupa moartea Ionelei Prodan: "A plecat atat de lin. Imi spunea ca atunci cand va muri..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Primul interviu oferit de Anamaria Prodan dupa moartea Ionelei Prodan: "A plecat atat de lin. Imi spunea ca atunci cand va muri..."icon photo

Anamaria Prodan isi conduce, joi, mama, pe ultimul drum. Interpreta Ionela Prodan s-a stins din viata luni seara, pe patul de spital, la varsta de 70 de ani.


Artista a murit fara sa stie de boala crunta cu care a fost diagnosticata si, potrivit declaratiilor facute de Anamaria Prodan, a luptat pana in ultima clipa.

Intr-un interviu pentru Stirile ProTv, fiica artistei a vorbit despre ultimele clipe din viata mamei sale.”Şi-a dorit tare mult să trăiască şi am crezut până în ultima secundă că o să o salveze (...) ”Atât de multă lume o iubea şi oamenii fugeau după maşina să o atingă, era o nebunie. Dădeam oamenii la o parte să ajung la mama, a iubit-o atâta lume, incredibil (...) ″Cea mai mare bucurie a ei am fost noi, când ne vedea pe noi râzând înflorea (...) Îmi spunea ”eu când o să mor o să merg în Rai, eu visez că acolo o să cânt”. Şi eu îi spuneam ”mamă, dar mai ai timp”. A plecat atât de lin”, a spus Anamaria.

Trupul neinsufletit al Ionelei Prodan a fost depus la capela Cimitirului Bellu. Joi, la orele pranzului, interpreta va fi inmormantata.

 
Mama băieţelului omorât de câini e disperată! Crede că şi al doilea fiu al ei este în pericol! Puştiul va fi coleg la şcoală cu băiatul care şi-a ucis bunica EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune