Primul pacient vindecat de coronavirus! Bărbatul a fost externat și este perfect sănătos

Un bărbat diagnosticat cu coronavirus a fost internat de urgență în spital, însă a fost vindecat și externat chiar azi.

Distribuie pe:

Primul pacient vindecat de coronavirus! Bărbatul a fost externat și este perfect sănătos


In articol:

Pacientul s-a vindecat complet și poate duce o viață normală, conform agenției de presă Xinhua.

Bărbatul în vârstă de 38 de ani a ajuns în stare gravă pe 23 ianuarie la spitalul Universitar Nanchang, potrivit lui Xu Fei, directorul adjunct al Secției de Boli ale Sistemului Respirator din cadrul spitalului Universitar Nanchang.

Starea pacientului s-a îmbunătățit semnificativ la doar câteva zile de la începerea tratamentului, conform sursei citate.

Citeste si: Au petrecut o noapte romantică, dar ce a urmat i-a lăsat muți de uimire: "Am rămas cu gura căscată”

Citeste si: Primul posibil caz de coronavirus din România. Un bărbat a fost internat de urgență în spital

Citeste si: O experiență sexuală de neuitat i-a adus în pragul despărțirii. Ce a aflat o femeie despre soțul ei: "Nu fusese prima oară când făcea asta"

Specialiștii avertizează

Un grup de oameni de ştiinţă de la Universitatea din Hong Kong atrage atenția asupra vitezei cu care virusul ucigaș se răspândește. El a făcut deja 81 de victime care au murit în China, la scurt timp de la declanșarea simptomelor.

„Trebuie să ne pregătim pentru situaţia în care această epidemie specifică va deveni o epidemie mondială”, a declarat Gabriel Leung, conducătorul unei echipe de cercetători de la HKU.

„Măsuri importante şi draconice pentru limitarea deplasărilor populaţiei ar trebui impuse cât mai curând posibil”., a mai adăugat Xu Fei.

Echipa cercetătorilor a afirmat că numărul persoanelor infectate este mai mare decât cel prezentat în media, din cauza perioadei scurte de incubație. O persoană poate fi infectată imediat ce a luat contact cu virusul, deși simptomele pot apărea la mai bine de o săptămână de la contractare.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate