Primul posibil caz de coronavirus din România. Un bărbat a fost internat de urgență în spital

Primul posibil caz de infectare cu coronavirus a fost semnalat în România.

Distribuie pe:

Primul posibil caz de coronavirus din România. Un bărbat a fost internat de urgență în spital


In articol:

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, care s-a întors recent din China, a acuzat stări de rău, încă din avion. El s-a prezentat cu simptome specifice virusului la secția de Urgențe a Spitalului din Bacău.

Tânărul a fost introdus în camera de izolare și este supus unor investigații și analize medicale amanunțite pentru a se stabili cu exactitate dacă este sau nu purtător al virusului ucigaș.

Citeste si: Singurele filmări cu Armin Nicoară ”în trio-ul amoros”! Ce face artistul când o are în stânga pe Vlăduța Lupău și în dreapta pe Claudia Puican

Citeste si: Scandal cu pistoale într-un spital din Constanța. Tatăl unui copil a amenințat întreg personalul medical

Citeste si: Incendiile din Australia. O vulpe hrănește puii de koala rămași orfani după incendiile devastatoare

Ce simptome a acuzat tânărul suspect de coronavirus

Bărbatul s-a întors în urmă cu câteva zile din China și a acuzat febră în avion, ulterior nemaisimțind aceste simptome. S-a prezentat cu tuse puternică și dureri musculare la Unitatea de Primiri Urgențe și a fost imediat băgat în izolare.

„Din ce date avem la acest moment, este vorba despre un tânăr de 24 de ani, care studiază în China și care a venit în Bacău în urmă cu opt zile. A acuzat febră inclusiv în avion, dar ulterior nu a mai avut stare febrilă. În schimb a tușit, iar acum s-a prezentat la UPU cu dureri musculare, care pot fi și un efect secundar al acestei tuse. A fost introdus în camera de izolare, i se efectuează toate investigațiile necesare, s-a luat legătura și cu Institutul Matei Balș, așteptăm rezultatele”, a declarat pentru deșteptarea.ro Alin Năstasă, directorul Direcției de Sănătate Publică Bacău.

Virusul periculos a făcut nenumărate victime

Înfecția mortală s-a declanșat în orașul chinezesc Wuhan. Peste 80 de persoane au murit și alți 2.700 de oameni infectați se luptă cu virusul fără leac.

Mai multe orașe din China au fost închise iar oamenilor le este interzis să părăsească zonele de carantină.

 

 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate