Primul român condamnat pentru terorism, declarațiii uluitoare despre condițiile din închisoare: „Celule cu igrasie, prezența păduchilor și a ploșnițelor, lipsa apei calde”

Dragoș Ciupercescu, supranumit “Grenadierul de la Jean Monnet”, este nemulțumit de condițiile din închisoare.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Dragoș Ciupercescu, supranumit “Grenadierul de la Jean Monnet” a ajuns la închisoare după ce a detonat o grendaă în fața liceului Jean Monnet, acolo unde studiau și fiii premierului de la vremea respectivă, Adrian Năstase.

Bărbatul a ieșit din închisoare în 2016, atunci când a fost eliberat după ce a ispășit zece ani din pedeapsa de 18 ani primită. El fusese condamnat pentru terorism și a amaneințat de mai multe ori închisoarea în care și-a ispășit pedeapsa.

Citeste si: Partida memorabila de amor care i-a adus lui Romeo Fantastik porecla "Regele sexului": "M-am dus cu ea si am petrecut vreo trei ore, am facut-o de comanda"

Citeste si: Ionela a ajuns la spital zilele trecute cu fetița ei după un accident rutier. Ce i s-a întâmplat la spital e revoltător: "Mama ta de hoț...operați-mi copilul!"

Citeste si: Bisericile raman inchise si dupa 15 mai! "La biserica merg persoane de o anumita categorie de varsta, sunt vulnerabile"

fara descriere

Ce spune Dragoș Ciupercescu despre condițiile din închisoare

Dragoș Ciupercescu s-a plâns de condițiile inumane din închisoare. „Celule cu igrasie, prezența păduchilor și a ploșnițelor, lipsa apei calde și a căldurii. Lipsa ventilației aerului în anotimpul cald”, sunt o parte din nemulțumirile despre care “Grenadierul de la Jean Monnet” a vorbit în fața instanței, conform Cancan.

În plus, a spus că nu a putut să comunice online cu soția care locuia în Italia și că i-a fost încălcată confidențialitatea convorbirilor telefonce.

 

sursa foto: Cancan

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate