Primul scandal si in tabara Faimosilor de la Exatlon! Cum l-a pus la punct Diana Bulimar pe durul Giani Kirita dupa meciul cu Mexic! Micuta gimnasta l-a infruntat curajoasa pe diamovist | VIDEO

Echipa Romaniei de la Exatlon, cea mai tare competitie tv difuzata de Kanal D de sambata pana marti, a avut un meci dificil cu echipa Mexicului, plin de tensiune, care s-a terminat la limita cu victoria mexicanilor.

Autor: C.L.

Giani Kirita nu a fost printre sportivii care au participat la probe, insa si-a sustinut echipa de pe margine, strigand si "lucrandu-i la psihic" pe cei din echipa adversa. Intorsi de la intrecere, Faimosii au rememorat fazele cele mai dificile ale luptei si au incercat sa gaseasca explicatii pentru infrangere.

In “cotet”, inainte ca Faimosii sa adoarma a avut loc o discutie aprinsa intre micuta Diana Bulimar si Giani Kirita.

Totul a pornit de la faptul ca in timpul meciului, Diana i-ar fi reprosat lui Giani sa nu mai strige la cei din echipa adversa, sa-i ironizeze.

“In echipa asta trebuie sa avem toti asteptari, unul de la altul, mai mari. Tu ai auzit cand aia au zis ca suntem niste…romani? Nu ai auzit. Si daca zici o data (n.r. sa tac), in gura mare, si eu iti zic: “Bai, nu e bine!”, tu de ce-ai venit a doua oara sa-mi tot spui ca nu e frumos? Una, doua, tu o tineai ca nu e frumos?”, a spus Giani.

Replica Dianei a fost una extrem de vehementa, punandu-l imediat la punct pe durul Giani.


“Eu nu am stiut, pentru ca eram focusata si atenta. Mi-ai spus ca ei au inceput sa injure si atunci am zis, OK, n-am nicio problema cu asta. Dar am crezut ca ei nu spun nimic si numai noi le spunem…”, a replicat Diana.

Insa, Giani nu a vrut sa lase lucrurile asa si a continuat: “Si daca era asa, care era problema ta? Daca eu ma apucam sa-i injur, care era problema ta? Asta a fost tactica mea si

pana acum, in echipa, ca sa stii. Stii cate meciuri ai castigat datorita factorului psihologic?… Cine face ceva, isi asuma. Nu trebuie sa-l corecteze cineva. Fiecare cum isi construieste viata si tot ce face in echipa asta, isi asuma”, a precizat Kirita.

“Bine, Giani, am incheiat discutia asta. Am inteles! Asta-i tactica ta. N-am stiut pana acum ca asta-i tactica ta”, a spus Diana, inchind taios o discutie care parea ca se transforma deja intr-o cearta.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies