Primul sot al Iulianei Marciuc a colaborat cu Securitatea! Iata documentul oficial prin care tribunalul atesta statutul de colaborator al lui Remus Posea! Realizatoarea TVR a fost maritata cu el pana in 2002!

Casatoriti imediat dupa 1990, Iuliana Marciuc si Remus Posea au divortat in 2002, dupa cativa ani in care relatia lor se mai pastra doar pe hartie, dupa "interventia" in cadru a lui Adrian Enache.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere"Nu am divortat pentru Adrian Enache, el nu ar fi existat daca intre mine si sotul meu lucrurile ar fi mers bine", spunea Iuliana Marciuc dupa divortul dintre ea si Remus Posea, primul ei sot, pronuntat in 2002. fara descriereSapte ani mai tarziu, Remus Posea, un om de afaceri din judetul Buzau, primea o alta lovitura, Tribunalul Bucuresti consfintind cererea CNSAS (Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii) prin care primul barbat al prezentatoarei TVR era declarat oficial colaborator al Securitatii! fara descriereMotivul pentru care Posea a ajuns sa fie cercetat de catre CNSAS a fost acela ca afaceristul a candidat la primaria orasului Nehoiu, iar institutia in cauza cerceteaza din oficiu trecutul oricarui aspirant la o functie publica.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate