Primul soţ al Mihaele Rădulescu aruncă bomba: „Am prins-o în pat cu un alt bărbat!”

Bogdan Rădulescu a făcut dezvăluiri care nu îi aduc deloc cinste Mihaelei Rădulescu.

Autor: M. B.
 
Mihaela Rădulescu a avut o serie de relaţii şi căsnicii eşuate înainte de a pleca definitiv din ţara noastră. Acum ea se iubeşte cu un bărbat din Austria pe nume Felix Baumgartner, dar primul ei soţ se numeşte Bogdan Rădulescu. 
 
Primul soţ al Mihaele a făcut dezvăluiri scandaloase despre mariajul lui cu diva de la Monaco, povestind chiar şi cum a ajuns să o găsească pe aceasta în pat cu un al bărbat. 
 
"Se împrietenise la facultate cu Brânduşa Novac. A intrat în trupa ei de dans sportiv, de la Casa de Cultură a Studenţilor. De atunci au început adevăratele probleme.
Venea târziu acasă, apoi a început să lipsească nopţile. Mai treceam şi eu pe la repetiţii, să înţeleg ce se întâmplă. Nu mi-a plăcut deloc anturajul Mihaelei. Îi ziceam să nu se ducă, dar ea se ducea, nu mă lua în seamă…
 
Aveam tot mai multe semnale că-mi ascunde ceva. Apoi, din păcate, am avut confirmarea. Când am venit într-o zi acasă, pe neaşteptate, am prins-o în pat cu un dansator, Laurenţiu, coleg cu ea de trupă", a povestit Bogdan Rădulescu.
 
 
Bărbatul a trecut peste infidelitate şi a sperat că mariajul lor va putea continua, dar lucrurile nu au mers deloc bine între ei. 
 
„Dacă aveam mintea de acum, o părăseam pe loc. Dar eram tânăr, o iubeam enorm, aşa că mi-am imaginat că poate mai avem o şansă împreună. Nu a fost deloc aşa, chiar dacă au existat discuţii şi în familie… Am continuat să trăim împreună o vreme.
Când a venit Revoluţia, nu eram încă separaţi, dar nici n-a mai durat mult. Atunci, în decembrie 89, s-a dus de capul ei pe străzi, la Comitetul Central. M-am enervat, mai ales că parcă o luase razna, se vopsise blondă, se tunsese scurt, arăta ca naiba. A întâlnit tot felul de oameni, ne-am îndepărtat definitiv, mai ales că mă săturasem şi eu. Apăruseră multe oportunităţi, nu mai îmi stătea gândul doar la Mihaela, care oricum apărea pe-acasă tot mai rar.
Peste câteva luni, ne-am despărţit",
a mai spus Bogdan.
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Simona a fraierit un italian de 780 000 de euro! Cum se apără femeia care a fost dată în judecată pentru escrocherie: „Adevărul...”

Zeci de mii de oameni au ieşit în stradă! S-a dat cu gaze lacrimogene în faţa Parlamentului

|GALERIE FOTO. O profesoară sexy concediată pentru postările de pe OnlyFans face chetă ca să-și plătească avocatul. „Aproape fiecare profesor are o a doua slujbă”

”Sunt îndrăgostită!” Andreea Mantea asistă la un moment plin de sinceritate în gala Casa Iubirii, duminică, 4 iunie 2023, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Un tânăr român a rămas paralizat după ce a fost bătut de 16 oameni în Spania

„Din folclorul ăsta autentic nu pot plăti ratele.” Nicoleta Voicu vrea să iasă la grevă! Vedeta este revoltată din cauza taxelor și cheltuielilor

Un nou scandal este pe cale să izbucnească între Andreea Bălan și George Burcea! Procesul o poate lăsa pe vedetă fără sute de mii de euro

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies