Primul sot al Mihaelei Radulescu a implinit 51 de ani! Cel care i-a dat numele "divei de la Monaco" a avut un mesaj emotionant: "Vreau persoane care lasa binele si frumosul in urma lor!"

Bogdan Radulescu este primul sot al Mihaelei, fiind barbatul care i-a dat vedetei tv numele de scena.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Bogdan Radulescu a fost primul sot al celebrei Mihaelei Radulescu, cei doi divortand dupa doar doi ani de mariaj, la inceputul anilor '90. De fapt, Bogdan este barbatul care i-a dat vedetei tv numele de scena, Mihaela ramanand "Radulescu" dupa divort, desi numele ei de fata este Tiganu.

Recent, cu ocazia zilei de nastere, Bogdan (51 de ani) a scris cateva randuri emotionante despre ceea ce vrea sa faca de acum inainte. 

"Cu cât înaintez în viaţă, cu atât sunt mai conştient şi mai hotărât, mai dornic şi mai pregătit, mai tolerant cu mine şi mai intolerant cu tot ce nu-mi dă linişte...Mă simt trecut de jumătatea drumului şi încep să dau o altă valoare timpului, timpul meu, timp preţios. Vreau să traiesc aproape de persoanele care mă fac să mă simt bine, să trăiesc lângă persoane pozitive, umane, generoase, gentile,vreau esenţa şi nu aparenţa....vreau persoane care zâmbesc. care iubesc. care respectă, care ştiu să râdă şi să accepte propriile defecte. Oameni care nu-şi dau aere de vedetă de doi lei. Oameni responsabili şi corecţi,oameni care nu calcă în picioare demnitatea şi bunătatea celor mai slabi, oameni care respectă regulile convivialităţii pacifice.Vreau persoane care lasă binele şi frumosul în urma lor, care-ţi încălzesc sufletul prin simpla lor prezenţă... persoane bune, oneste, înţelepte, drepte, sincere şi iubitoare...vreau persoane care, în pofida nefericirii şi a greutăţilor vieţii, au rămas frumoase, pline de dragoste, îngăduinţă, înţelegere. Vreau persoane care ştiu să-ţi intre în suflet şi să rămână acolo.....vreau să-mi curgă timpul lent, duios, să gust din el ca dintr-un măr parfumat, crocant şi plin de seva dulce a vieţii....Acum ştiu că prioritatea şi obiectivele meie sunt să trăiesc fără să am regrete şi păreri de rău, în pace cu mine şi cu cei dragi. La sfârşit de drum vreau să zâmbesc!", a punctat Bogdan, care a strans cu postarea sa sute de like-uri si comentarii pozitive.  

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: