Principalul suspect in cazul triplului asasinat din localitatea Apa din Satu Mare acuzat de agresiune sexuala

Razvan Rentea este principalul suspect in cazul triplului asasinat de la Satu Mare. Barbatul a fost arestat preventiv acum o saptamana si urmeaza sa fie judecat.

 
In 2006, potrivit adevarul.ro, Razvan Rentea era angajat in cadrul ISU "Somes" Satu Mare, acolo unde a stat 5 ani. In 2011, a cazut testul psihologic si exista si suspiciuni asupra sa cum ca ar fi furat portofelul unei colege de serviciu in perioada in care activa in cadrul ISU. In 2016 a incercat din nou sa acceada in structura militara, dar fara succes, fiind respins din nou la testul psihologic.
 

 

 
In perioada 2011- 2017, Razvan Rentea a activat ca ospatar in mai multe restaurante din Satu Mare. Acesta a fost dat afara de la unul din locurile de munca dupa ce si-ar fi agresat sexual colegele de munca.
 
"Am lucrat cu el la un eveniment la restaurant si ospatarii mai vechi ne-au recomandat sa nu ne lasam portofelele si bunurile in vestiar, ca au auzit despre el ca are renume ca ar sustrage bunuri", povesteste o alta persoana care a lucrat alaturi de Razvan Rentea.
 
"Eu l-am dat afara dupa numai trei saptamani de cand lucra la mine.
Personal nu era baiat rau, era sociabil si ii placea sa fie in centrul atenţiei. Dar s-au plans fetele de el, unei ospatare i-a propus sa intreţina relaţii sexuale intr-o incapere retrasa din restaurant, iar bucatareasa s-a plans ca o tot prindea de sani",
afirma un fost angajator al barbatului, informeaza stirilekanald. 
 
Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies