Vedete

Principele Nicolae, primele imagini de la casatoria cu Alina Binder? Pozele au fost distribuite de monarhisti | EXCLUSIV

Principele Nicolae, primele imagini de la casatoria cu iubita lui, Alina Binder. Asa sunt distribuite de regalisti cateva imagini realizate de curand de cuplu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Principele Nicolae, primele imagini de la casatoria cu Alina Binder?  Pozele au fost distribuite de monarhisti | EXCLUSIVicon photo

Principele Nicolae, nepotul Regelui Mihai, a anuntat inca din vara anului trecut ca s-a logodit cu Alina Binder, precizand ca nunta va avea loc in vara lui 2018.

Apoi, la inmormantarea Regelui Mihai, in decembrie 2017, Nicolae si Alina Binder au fost prezentati ca sot si sotie. Asa s-a nascut ideea ca acestia s-au casatorit in secret.

In ultimele zile, pe paginile de socializare ale unor cunoscuti monarhisti, au aparut mai multe imagini cu Pincipele Nicolae si Alina Binder, dintr-o sedinta foto despre care se spune ca este facuta la cununia civila a celor doi.

Citeste pe stirilekanald.ro amanunte despre cununie si nunta celor doi

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune