Prinţesa muzicii country, Carrie Underwood, într-o ţinută de excepţie a unui designer român!

Carrie Underwood, proclamată "Prinţesa muzicii country”, şi-a făcut apariţia la decernarea premiilor Country Music Awards într-o rochie senzaţională. Artista care aşteaptă primul său copil, a făcut furori într-o ţinută semnată de designerul român stabilit la Hollywood, Lorena Sârbu.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereUnderwood este deţinătoare a unui Glob de Aur, dar şi a şase Premii Grammy şi are o avere estimată de Forbes la 100 de milioane de dolari. Vezi aici imaginea
Ea a ales să poarte cu graţie o ţinută creată special de designerul Lorena Sârbu. Rochia cu trenă, din material fin cu aplicaţii aurii a pus-o în valoare pe artistă, care a atras toate privirile atunci când şi-a făcut apariţia pe covorul roşu.

Lorena Sârbu - Un designer român face senzaţie la Hollywood!

fara descriereVedetele îi poartă creaţiile la cele mai importante evenimente din Cetatea Filmului. Lorena este o timişoreancă ce locuieşte de câţiva ani buni în Beverly Hills, iar creaţiile sale vestimentare sunt din ce în ce mai căutate în America. De la rochii pentru păpuşile ei preferate a ajuns să creeze vestimentaţie pentru celebrităţile de la Hollywood. Diva Eva Longoria, cunoscută din "Neveste Disperate", sau Blake Lively din "Gossip Girl" sunt numai câteva din vedetele care i-au purtat creaţiile.

fara descriereJennifer Lopez, Elizabeth Hurley, Taylor Swift, Toni Braxton, Rummer Willis - fiica lui Bruce Willis şi a lui Demi Moore, Minnie Driver, Christina Applegate, Barbra Streisand, Britney Spears, Nicole Richie, Carmen Electra, Lindsay Lohan i-au îmbrăcat, de asemenea, creaţiile, iar Lorena Sârbu nu se opreşte aici! Are planuri măreţe!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate