Vedete

"Printul" Cristea a vazut-o pe fosta iubita in club si s-a dus direct la ea! Ce a urmat e fabulos! Maria Pauna l-a pus la punct imediat!

Printul Adrian Cristea a avut parte de o experienta neplacuta zilele trecute in club.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


"Printul" Cristea a vazut-o pe fosta iubita in club si s-a dus direct la ea! Ce a urmat e fabulos! Maria Pauna l-a pus la punct imediat!icon photo
Fostul fotbalist s-a dus sa se distreze cu prietenii intr-un local de fite, insa a ramas cu un gust amar. Ce s-a intamplat au aflat jurnalistii de la cancan.ro.

 


Adrian Cristea a ajuns in club, s-a asezat confortabil si a inceput sa analizeze atent domnisoarele, in cautarea unei noi cuceriri. Tocmai atunci a intrat in club si fosta lui iubita, Maria Pauna, de care nu s-a despartit in termeni tocmai... civilizati. Adi Cristea si-a facut curaj si s-a dus la ea, a incercat sa stea de vorba cu ea. Dar surpriza! Maria Pauna, supranumita si Regina Sprancenelor, nici nu l-a bagat in seama! L-a ignorat total, lasandu-l pe Print cu buza umflata si cu un gust amar. Maria Pauna i-a dat flit fostului iubit si s-a distrat de minune in compania prietenilor ei.


Citeste aici cum l-a dat afara din casa Maria Pauna pe Adrian Cristea atunci cand s-au despartit. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune