Prințul Emanuel von und zu Liechtenstein susține că nu l-a omorât pe ursul Arthur. Primele declarații: "Am dobândit legal..."

Prințul Emanuel von und zu Liechtenstein a făcut primele declarații despre ursul Arthur.

Prințul Emanuel von und zu Liechtenstein susține că nu el l-a omorât pe Arthur. Primele declarații: "Am dobândit legal..."
Prințul Emanuel von und zu Liechtenstein susține că nu el l-a omorât pe Arthur. Primele declarații: "Am dobândit legal..."[Sursa foto: Facebook]
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Prințul Emanuel von und zu Liechtenstein susține că nu el l-a omorât pe cel mai mare urs din România. Primele declarații șocante despre scandalul internațional. 

Prințul Emanuel von und zu Liechtenstein nu l-ar fi omorât pe Arthur

Cel mai mare urs observat din România a fost ucis de prințul Emanuel von und zu Liechtenstein.

Arthur, în vârstă de 17 ani, a fost împușcat în Ojdula, județul Covasna, într-o arie naturală protejată. 

Citeste si: Google a șters mii de recenzii negative lăsate de români pe pagina castelului prințului din Austria

„Arthur avea vârsta de 17 ani și a fost cel mai mare urs observat în România și probabil cel mai mare care trăia în Uniunea Europeană.

Măsurătorile cadavrului indică faptul că Arthur avea 593 de puncte din 600 care reprezintă maximum posibil în industria vânătorii de trofee. Nu am mai auzit de un asemenea punctaj record până acum. Mă întreb cum a putut prințul să confunde o femelă cu pui care vine la sat cu cel mai mare mascul care exista în adâncul pădurii. Este clar că prințul nu a venit să rezolve problema localnicilor, ci să omoare ursul și să își ducă acasă cel mai mare trofeu pentru a-l agăța pe perete. 

Avem de a face cu o partidă de braconaj, de vreme ce au împușcat ursul greșit”,  a declarat Gabriel Paun, președintele  Agent Green.

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Cu toate acestea, prințul austriac neagă acuzațiile și susține că are dovezi. 

"După ce un urs a pătruns frecvent în așezări, a fost clasificat ca periculos de către autoritățile române responsabile și eliberat pentru tragere.

Am dobândit legal și am exercitat autorizația de vânătoare de la autoritățile responsabile”, a spus prințul, conform publicației Kronen Zeitung, citată de  DC News.

Prințul Emanuel von und zu Liechtenstein susține că nu el l-a omorât pe Arthur. Primele declarații: "Am dobândit legal..."
Prințul Emanuel von und zu Liechtenstein[Sursa foto: Facebook]

De asemenea, acesta își cere scuze pentru faptul că a fost creată o impresie greșită, însă vânătoarea are o lungă tradiție în familia lui. 

Citeste si: Ministrul Mediului, anunț important după moartea ursului Arthur. Se vor schimba regulile din România

"Îmi pare extrem de rău și prezint scuze pentru faptul că a fost creată o impresie care a făcut ca mulți oameni să aibă sentimentele rănite.

Vânătoarea are o lungă tradiție pentru familia noastră. În acest caz, a servit și pentru evitarea pericolului”, a mai adăugat acesta.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ce scrie presa internațională despre ursul Arthur, împușcat de prinţul Emanuel von und zu Liechtenstein

Arthur, cel mai mare urs din România, împușcat de un prinț austriac! Revoltă în mediul online: „Au împușcat ursul greșit”

Sute de oameni au evaluat negativ, pe Google, Castelul Riegersburg, deținut de prințul austriac, cel care l-a ucis pe Arthur: ”România vrea dreptate”

Horoscop Zilnic Sâmbătă 19 Iunie 2021: RACII au parte de o situație care poate lua o întorsătură favorabilă pentru ei

TRAGEDIE fără margini în România! Absolut toată țara e în stare de ȘOC. S-a întâmplat chiar astăzi

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Știrea zilei. Ce a pregătit Pfizer pentru întreaga omenire

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies