Prințul Harry nu-și dorește mai mult de 2 copii cu Meghan Markle. Motivul pentru care Prințul refuză să aibă o familie numeroasă

Prințul Harry a declarat într-un interviu că nu își dorește mai mult de doi copii cu soția sa Meghan Markle, deoarece nu vrea să aibă același număr de moștenitori ca ai fratelui său.

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Nepotul Reginei Elisabeta, Prințul Harry a devenit tătic pentru prima dată în luna mai a acestui an. Meghan Markle a declarat că își dorește o familie numeroasă, însă se pare că dorința ei nu este comună cu cea a Prințului Harry. Ducele de Sussex a dezvăluit  în timpul unui interviu sincer cu Dr. Jane Goodall, în vârstă de 85 de ani, care va fi publicat în numărul de septembrie al revistei British Vogue, că nu își dorește mai mult de doi copii.

Ducele și Ducesa de Sussex vor să adopte un copil din Africa

Surse apropiate Casei Regale a Marii Britanii au dezvăluit că Ducele și Ducesa de Sussex intenționează să adopte un copil din Africa. "Harry şi Meghan se vor lovi de opoziţia Reginei, deoarece nimeni din familia regală nu a mai înfiat până acum un copil. Însă la cât de încăpăţânată este Ducesa de Sussex, cu siguranţă va face doar cum vrea ea", a declarat o sursă apropiată Casei Regale a Marii Britanii. 

Citeste si: Pasiunea secretă a cântăreței Nicoleta Nucă: designul vestimentar! Am filmat-o la un curs special ”Am învățat să-mi desenez ideile” VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Lucian Gabriel Popescu dezvăluie cum a ajuns cartea sa de vizită în casa criminalului din Caracal

Citeste si: S-a aflat! Cui i-ar aparține oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă!

Este binecunoscută activitatea Prințesei Daiana în Africa, iar Prințul Harry dorește să îi ducă munca mai departe implicându-se în diverse campanii caritabile. Ducele și Ducesa de Sussex au desfășurat deja mai multe vizite în Africa de Sud, Angola și Malawi. 

 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate