Vedete

Prinţul Harry şi Meghan Markle divorţează! Anunţul care a cutremurat Marea Britanie

Clarvăzătoarea si buna prietenă a Prinţesei Diana, Simone Simmons, a făcut o declaraţie şoc.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Prinţul Harry şi Meghan Markle divorţează! Anunţul care a cutremurat Marea Britanieicon photo
 
Povestea de dragoste dintre prinţul Harry şi actriţa Meghan Markle a captivat o întreagă naţiune si milioane de fani din întreaga lume. Ducele şi Ducesa de Sussex sunt in primul an de căsnicie, dar zvonurile despre desparţirea si un eventual divorţ nu au întârziat să apară, deşi ei par extrem de îndrăgostiţi şi nu se sfiesc de la a-şi arăta dragostea în public. 
 
Recent, însă, o prietenă bună de-ale Prinţesi Diana, care este clarvazătoare, a făcut declaraţii şocante. Simone Simmons prevede că Meghan Markle şi Harry vor  divorţa după doar trei ani de mariaj.
 
„Le dau între doi ani şi jumătate şi trei ani de căsnicie”, a declarat ea, relatează nowtolove.com.au. Tot ea spune că încă ţine legătura cu mama lui Harry, Prinţesa Diana, în ciuda faptului că ea a decedat în urmă cu 21 de ani. 
 
„Nu aş vrea să îl văd suferind, dar Harry nu o să ştie ce l-a lovit când va divorţa. Este îndrăgostit până peste cap”, a mai spus ea. 
 
Tot Simone Simmons a declarat că Meghan îi va dărui prinţului doi copii înainte de despărţirea iminentă si ca motivul rupturii va fi familia disfuncţională pe care o are Ducesa de Sussex.
 
„Uitaţi-va la ultimele ei două relaţii. Niciuna nu a durat mai mult de doi ani. Cea cu Harry nu va fi diferită”, a adaugat clarvazatoarea.
 
Am găsit-o pe soacra Elenei Udrea! Mama lui Adrian Alexandrov este stabilită în Italia! Femeia îşi umple timpul croşetând pulovere pentru familie, în timp ce fiul ei se ocupă de bebeluşă în Costa Rica FOTO icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”icon photo

Vedete

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”

S-a aflat se salariu oferă Cătălin Cazacu pentru cei care sunt interesaţi să se angajeze la firma sa de pază.

Titlu secțiune