Vedete

Prinţul Harry şi Meghan Markle divorţează! Anunţul care a cutremurat Marea Britanie

Clarvăzătoarea si buna prietenă a Prinţesei Diana, Simone Simmons, a făcut o declaraţie şoc.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Povestea de dragoste dintre prinţul Harry şi actriţa Meghan Markle a captivat o întreagă naţiune si milioane de fani din întreaga lume. Ducele şi Ducesa de Sussex sunt in primul an de căsnicie, dar zvonurile despre desparţirea si un eventual divorţ nu au întârziat să apară, deşi ei par extrem de îndrăgostiţi şi nu se sfiesc de la a-şi arăta dragostea în public. 
 
Recent, însă, o prietenă bună de-ale Prinţesi Diana, care este clarvazătoare, a făcut declaraţii şocante. Simone Simmons prevede că Meghan Markle şi Harry vor  divorţa după doar trei ani de mariaj.
 
„Le dau între doi ani şi jumătate şi trei ani de căsnicie”, a declarat ea, relatează nowtolove.com.au. Tot ea spune că încă ţine legătura cu mama lui Harry, Prinţesa Diana, în ciuda faptului că ea a decedat în urmă cu 21 de ani. 
 
„Nu aş vrea să îl văd suferind, dar Harry nu o să ştie ce l-a lovit când va divorţa. Este îndrăgostit până peste cap”, a mai spus ea. 
 
Tot Simone Simmons a declarat că Meghan îi va dărui prinţului doi copii înainte de despărţirea iminentă si ca motivul rupturii va fi familia disfuncţională pe care o are Ducesa de Sussex.
 
„Uitaţi-va la ultimele ei două relaţii. Niciuna nu a durat mai mult de doi ani. Cea cu Harry nu va fi diferită”, a adaugat clarvazatoarea.
 

Galerie foto