Prințul Harry va divorța de Meghan Markle, anunță o rudă apropiată a Alteței Regale!

Prințul Harry va divorța de Meghan Markle, a anunțat o mătușă a Alteței Regale, din partea lui Lady Di.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

„Mariajul lor nu va dura mai mult de cinci ani. Familia regală o va distruge pe Meghan”, a declarat una dintre mătușile lui Harry, din partea regretatei Lady Di.

Declarația mătușei lui Harry apare în contextul în care surse The Sun au declarat că relația dintre Prințul Harry și Meghan Markle nu este văzută cu ochi buni de familia regală britanică. Oamenii din anturajul familiei regale și cei din gospodăria de la Palatul Buckingham se așteaptă și sunt obișnuiți să fie servitori ai Reginei Elisabeta a II-a și ai celor cu sânge regal, nu ai unei actrițe americane. 

„Atunci când oamenii se alătură gospodăriei regale, ei se așteaptă să fie servitorii reginei și ai țării, nu neapărat ai unei actrițe americane care a jucat într-o dramă legală la televizor. Există o mare bunăvoință față de Harry, dar Meghan este o cantitate necunoscută”, a declarat o sursă citată de The Sun.

Prințesa Diana a întâmpinat și ea probleme cu Casa Regală britanică în perioada mariajului cu Prințul Charles. Sunt cunoscute disensiunile avute de Lady Di cu Regina Angliei. După moartea lui Lady Di, Regina Elisabeta a II-a a evitat multă vreme să ofere o reacție, iar acest lucru a ajuns să fie criticat de către britanici.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P