Printul Paul al Romaniei si Printesa Lia se duc in cluburi in strainatate! "Mergem incognito"!

Printul Paul si printesa Lia isi onoreaza obligatiile de cuplu princiar, dar recunosc ca, in strainatate, mai merg incognito la club, lucru care nu se intampla in tara noastra pentru ca sunt prea cunoscuti!

Distribuie pe:

Autor: Georgiana Carp

fara descrierePrintul Paul si printesa Lia calatoresc atat de mult in strainatate incat nu concep sa petreaca Sarbatorile departe de casa. Cuplul princiar prefera sa-l astepte pe Mos Craciun, impreuna cu fiul lor, Carol Ferdinand, la Bucuresti, desi ar putea sa aleaga orice destinatie exotica a lumii.

"Cel mai bine ne simtim in Romania si din pacate ajungem acasa foarte rar. Calatorim mult in strainatate, unde facem lobby pentru Romania, dar cel mai bine ne simtim aici, unde o sa-l intampinam si pe Mos Craciun. Micul Carol Ferdinand este foarte entuziasmat. Suntem mandri de el pentru ca se descurca de minune la gradinita, are deja prieteni care-l viziteaza des acasa si e un copil generos. Noi trebuie de asemenea sa respectam traditia unei familii regale, sa mergem la Patriarhie si sa organizam un brunch pentru prietenii nostri!".

Desi sunt mandri de titlul lor regal si accepta cu bucurie indatoririle si conduita care insotesc statutul de printi, protagonistii nostri de vita nobila au marturisit ca de multe ori le-ar placea sa mearga intr-un club, in tara, sa se distreze ca niste oameni obisnuiti, dar n-au cum sa petreaca incognito, cand toata lumea ii recunoaste. In schimb, peste hotare, cei doi isi permit cate o escapada in club.

"In Romania nu mergem la club, ca suntem recunoscuti, dar in strainatate am mai fost incognito", a spus amuzat Printul Paul.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate