Prințul William, marcat de pierderea mamei sale: „Mă gândeam că moartea e la orice colț”

Prințul William și-a deschis sufletul după pierderea mamei sale. Ce a spus despre prințesa Diana.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Prințul William trece prin clipe cumplite de când și-a pierdut mama. Era doar un adolescent când prințesa Diana și-a pierdut viața într-un tragic accident, iar acest moment l-a marcat pe viață.

Acum, moștenitorul coroanei britanice, vrea să atragă atenția asupra sănătății mintale a bărbaților.

Acesta a dezvăluit că pierderea mamei i-a influențat job-ul de pilot pe ambulanța aeriană. Cariera de pilot l-a lăsat cu un sentiment negativ și depresiv, potrivit Daily Mail.

Citeste si: Anastasia Lazariuc, gest sfâșietor pentru Mihai Constantinescu: „Tot ce îmi rămâne în aceste momente...”

Citeste si: EXCLUSIV. Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon 2, în rochie de mireasă! I-a zis „DA” alesului, într-un cadru de poveste!

Citeste si: Exatlon 18 mai. Andrei Boțoacă, Gabriel Nedelcu și Cristian Dumitrache, la un pas de semifinală: „Își merită locul”

„Am rămas cu un sentiment depresiv și foarte negativ. Mă gândeam că moartea e mereu la orice colț, oriunde m-aș fi dus. Acest sentiment e o povară greu de suportat”, a mărturisit prințul William, în cadrul documentarului A Royal Team Talk: Tackling Mental Health.

Prințul William, despre pierderea prințesei Diana

„Noi bărbații suntem uneori rușinați de emoțiile noastre. Trebuie să ne relaxăm un pic și să fim în stare să vorbim despre emoțiile noastre, pentru că nu suntem roboți”, a mai adăugat ducele de Cambridge. Prințul William a vorbit deschis și despre tragedia care i-a marcat viața: moartea mamei sale, prințesa Diana.

Când pierzi un om drag la o vârstă fragedă este o durere incomparabilă. Știi că în viață vor fi și alte lucruri dificile, dar nicio durere nu se va compara cu asta. Dar asta te apropie și de alți oameni care au suferit o pierdere asemănătoare. Poți citi în ochii oamenilor dacă au simțit pierderea unui apropiat. Vor să vorbească despre acest lucru, dar nu vor să facă primul pas. Vor să aibă permisiunea să vorbească despre asta”, a mărturisit William.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate