Pro TV aduce un nou show in Romania! Este un format de succes, iar din proiect face parte si Nadia Comaneci

România este prima ţară care achiziţionează drepturile de difuzare pentru un nou format prime-time de entertainment. CME Programming a achiziţionat de la BBC Worldwide drepturile pentru Tumble, producţie recent lansată în Marea Britanie cu rezultate spectaculoase de audienţă încă de la prima ediţie, scrie reportervirtual.ro.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereParteneriatul între CME Programming şi BBC Worldwide se va concretiza on-air la PRO TV în toamna anului 2015. Această colaborare este cu atât mai importantă cu cât din juriul show-ului britanic face parte Nadia Comăneci, cea care a intrat în istoria gimnasticii mondiale cu prima notă de 10.

Potrivit Reporter Virtual, formatul Tumble pune alături vedete şi experţi care iau parte la probe de gimnastică ce le testează limitele fizice. Versiunea britanică produsă de BBC Entertainment este un format de familie strălucitor, care aduce la un loc muzică, stil, farmec, vedete şi spirit de competiţie inspirat din lumea circului şi a gimnasticii.

kalooga_36441" Pro TV este liderul televiziunilor din România încă din primul an de lansare. Am scris istoria televiziunii româneşti, iar Tumble va fi o pagină importantă din aceasta, un format ce aduce entertainment de top pentru telespectatori, o producţie inovativă cu o importantă valoare adăugată. Suntem încântaţi de semnarea acestui parteneriat, considerăm că România este locul perfect pentru difuzarea acestui show luând în considerare tradiţia în gimnastică şi numeroasele talente şi medalii pe care această ţară le-a obţinut de-a lungul anilor.”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

fara descriere kalooga_36441" Tumble este un format de show TV care te face curios de cum intri în contact cu el. Eu am fost sedusă imediat ce am citit scenariul. Tumble oferă tot ceea ce oferă formatele de talent show şi ceva mai mult. Complexitatea exerciţiilor la  care sunt supuşi concurenţii, multe dintre ele unice, exerciţii care combină gimnastica cu acrobaţia te fac să urmăreşti fascinat evoluţia acestora. Foarte interesant este şi ce se întâmplă în spatele scenei, orele de antrenament, progresul pe care îl fac cei ce participă la această competiţie este remarcabil. Am primit foarte multe aprecieri, multe felicitări în urma emisiunii, meritul este al celor care au gândit acest format, al echipei care l-a pus în practică, al concurenţilor care fac din acest spectacol unul extrem de incitant, care te provoacă să urmăreşti bătălia concurenţilor, o bătălie care nu este cu ceilalţi, este o bătălie cu tine, cu depăşirea propriilor limite. Tumble este un show de televiziune şi o lecţie de viaţă.”, spune Nadia Comaneci, jurat al show-ului.

Show-ul a fost difuzat live pe BBC One pentru prima oară pe 9 august 2014, avându-i în juriu pe Nadia Comăneci, Louis Smith, Craig Heap and Sebastien Stella. Gazda show-ului britanic este Alex Jones.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate