Pro TV i-a facut vant CTP-ului. Cristian Tudor Popescu a parasit trustul din Pache Protopopescu

Dupa noua ani in care a a prezentat emisiunea “CineTePrinde” la Pro Cinema, postul de televiziune de nisa care apartine trustul Pro TV, jurnalistul si editorialistul Cristian Tudor Popescu s-a trezit ca emisiunea sa a fost scoasa din grila.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereCristian Tudor Popescu este unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti si editorialisti din RomaniaAnuntul a fost facut de Cristian Tudor Popeascu intr-un post-scriptum strecurat la finalul editorialului sau “Obsedatul Deceniului”, publicat ieri pe gandul.info, jurnalistul folosind astfel o cale atipica pentru a-si informa telespectatorii fideli in privinta intreruperii emisiunii pe care o prezenta la Pro Cinema si a colaborarii sale cu trustul Pro TV.

“P.S. “Intrucat cinefilii fideli emisiunii CineTePrinde ma intreba de ce nu mai prezint sambătă seara filme la Pro Cinema, ii anunţ pe aceasta cale ca prin decizia postului, nu a subsemnatului, dupa 9 ani de difuzare neintrerupta, CineTePrinde a incetat din viata”, a explicat CTP-ul la finalul editorialului sau.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate