Proba cântarului! Câte kilograme a pierdut uriaşul Cătălin de la Exatlon

Cătălin a plecat pierdut multe kilograme într-o luna petrecută în Republica Dominicană.

Autor: M. B.
 
Cătălin, fostul Războinic de la Exatlon, a estimat că a pierdut în jur de 10-15 kilograme cât a fost plecat în Republica Dominicană. 
 
"Văd că arată 94.1. Am plecat la 105 kilograme de acasă. Având în vedere că am tot mâncat de când am ajuns, cred că am slăbit vreo 15 kilograme.
(...) Cred că mai mult mâncarea m-a ajutat să dau mai multe kilograme jos. Diferenţa foarte mare a fost să ajung de la şase mese pe care le aveam acasă la două mese"
, a spus el dupa ce s-a urcat pe cântar.
 
Cătălin şi-a cam pierdut din pătrăţelele pe care le avea la intrarea în competiţie. "Au cam dispărut cât am stat acolo. Nu prea am avut timp să antrenez abdomenul", a precizat el. 
 
"Aştept acum să probez costumele, să vedem cum îmi vin şi dacă pică bine pe mine. Sper că te-am făcut mândru şi o să te bucure rezultatul pe care l-am obţinut", i-a transmis el lui Cătălin Botezatu prin intermediul emisiunii. 
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Adevărul despre abandonul Dianei Sentes de la Exatlon! Gestul controversat al fostei Războinice în duelul cu Simi: "De asta era ofticată"

Cătălin Dumitrescu şi Ana Simia Ţăran au dat cărţile pe faţă! Acuzaţii neaşteptate de ambele părţi: "Sunt foarte dezamăgită"

Exatlon 10 octombrie. Încă o concurentă a ABANDONAT competiţia Exatlon! Anunţul făcut de Cosmin Cernat

Horoscop Zilnic Marți 3 August 2021: Berbecii trebuie să fie cu băgare de seamă în privinţa deciziilor pe care le au de luat

Toni Iuruc a rămas mască! Ce a putut să facă Simona Halep? Toată lumea a văzut

BOMBA ANULUI! O gimnastă celebră este noua iubită a lui Reghecamf. Relația este oficială și asumată

Laura Dincă a dezvăluit tot. De ce s-a despărțit de Cristian Boureanu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies