Probă incredibilă pentru fetele Next Top Model! Au fost transformate în piese de mobilier: scaune, mese şi cuiere!

 

Botezatu le-a provocat pe fetele de la Next Top Model să experimenteze o situaţie total neobişnuită pentru ele. Domnişoarele se vor transforma în “accesorii” la dispoziţia unui bărbat. Îi vor ţine haina şi cravata asemeni unui cuier, vor fi masa de pe care lua paharul şi scaunul pe care se va aşeza. Superbele modele au fost transformate efectiv în piese de mobilier într-un shooting incredibil!

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro“De multe ori bărbaţii sunt accesorii în viaţa voastră şi la propriu şi la figurat. Până acum i-aţi văzut pe băieţi şi în celelalte episoade, în shootinguri şi prezentări de modă, că v-au ajutat. Au fost, să spunem, accesorii legate de lumea fashionului. Acum vom face o prezentare de modă de băieţi, iar voi veţi fi nişte accesorii. Nu oarecare, ci veţi fi nişte scaune, nişte mese, nişte cuiere... Vom încerca să ilustrăm ziua de muncă a unui bărbat care pleacă de dimineaţa de acasă, ajunge la birou sau în diverse locuri şi se întoarce acasă obosit”. Astfel le-a întâmpinat designerul pe frumoasele domnişoare de la Next Top Model înaintea unui shooting care a stârnit multe comentarii. 

Cu un machiaj spectaculos, asemănător unei măşti, şi costume de culoarea pielii, ţinând în mâini diverse piese de mobilier, fetele au acceptat provocarea designerului.

Aparent un “test” al orgoliilor, shootingul a fost mai mult de atât, presupunând o probă fizică în toată puterea cuvântului. Cu o zi înainte, fetele s-au pregătit la sală, elasticitatea şi rezistenţa fiind două dintre atributele care le-au fost solicitate în acest shooting. Au trebuit să stea în fel de fel de poziţii incomode, asemănătoare cu cele executate în gimnastică, să reziste cu genunchii flexaţi pe o perioadă îndelungată şi să susţină obiecte grele în mâini.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Culmea luxului: și-a rupt ambele picioare și și-a comandat un scaun cu rotile placat cu cristale Swarovski

Nicos de la Puterea dragostei a pus ochii pe o altă fată din casă! Gestul care l-a dat de gol: „Regino!”

Alex Bodi, vizibil afectat de moartea bunicii sale! Prima apariție după vestea tragică

Dana Budeanu, previziuni despre următorul val de Coronavirus

"Moartea ne bate la ușă!" MOLIMA cumplită care tocmai a lovit sute de mii de oameni

IMAGINI INTERZISE! Andreea Esca și fiica ei Alexia au pozat GOALE! Fotografiile sunt pe tot internetul: "Valeleuu valeleuu"

Bomba din filmele pentru adulți. Theo Rose a făcut marea dezvăluire

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies