Problema autostrăzilor din România a fost rezolvată! Deepside Deejays lansează Highways!

După hituri ca “Never be alone”, “Stay with me tonight”, “Look into my eyes” şi “In my heart”, Deepside Deejays au lansat o nouă piesă care ne îndeamnă să trăim clipa - "Highways".

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

Chiar dacă străzile din România sunt pline de "gropi", iar autostrăzile aproape inexistente, suntem cu toţii într-o continuă mişcare şi, din păcate, uităm să ne bucurăm de ce ne oferă viaţa. Băieţii de la Deepside Deejays au tras linie pe acest subiect şi au compus o piesă care ne reaminteşte că există şi un alt fel de mod de viaţă.

"Am ajuns să ne traim viaţa pe fugă. Suntem cu toţii în drum spre ceva, ceea ce nu e un lucru rău, dar din când în când ar trebui să ne oprim, să privim cerul, să-i ascultăm pe cei de lângă noi, să simţim că trăim, nu doar alergăm", ne-au spus băieţii de la Deepside Deejays.

O producţie Metropolitan Records, piesa a fost scrisă de Silviu Păduraru (Dave Pryce) şi Razvan Alstani (Victor de la Pena), versurile fiind semnate de Dragoş Chircu.fara descriere

Aşa cum ne-au obişnuit băieţii, sound-ul este fresh, energic, feeling-ul este optimist, iar în mesajul piesei ne regăsim 99% dintre noi. Planurile de viitor ale trupei Deepside Deejays sună la fel de promiţător ca şi această nouă piesă, ei lucrând deja la următoarele piese, atât pentru proiectul lor, cât şi pentru alţi artişti, la propriul label Metropolitan Records.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate