Problemă uriașă pentru toți utilizatorii WhatsApp! Ce trebuie să faci pentru a nu rămâne fără cont

Toți utilizatorii de WhatsApp trebuie să știe asta. Schimbările sunt obligatorii!

Problemă uriașă pentru toți utilizatorii WhatsApp!
Autor: Cristina Ionela

In articol:

Aplicația WhatsApp va avea câteva schimbării obligatorii odată cu data de 8 februarie 2021. De la această dată vor intra în vigoare noii termeni de confidențialitate şi doar utilizatorii care sunt de acord cu aceștia vor putea folosi aplicația. Schimbările sunt obligatorii pentru cei care vor să utilizeze celebra aplicație.

Citeste si: Detalii incredibile ies la iveală în cazul studentei de la Medicină, găsită moartă. Ce mesaj a transmis în ziua sinuciderii

Ba mai mult decât atât, odată cu noile schimbări i se vor permite aplicaţiei WhatsApp să partajeze mai multe date cu celelalte companii deţinute de Facebook.  Este de precizat faptul că WhatsApp va şterge conturile utilizatorilor care nu sunt de acord să partajeze date cu Facebook.

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

Whatsapp, deţinut de Facebook

WhatsApp este servicul de mesagerie deținut de Facebook. ” De când am lansat WhatsApp, am aspirat să ne construim serviciile având în vedere un set de principii puternice de confidențialitate”, precizau creatorii aplicaţiei WhatsApp.

Citeste si: Sunt suficiente vaccinuri împotriva coronavirusului în România?! Ce spune reprezentantul Pfizer

Problemă uriașă pentru toți utilizatorii WhatsApp!
Problemă uriașă pentru toți utilizatorii WhatsApp![Sursa foto: PixaBay]

Whatsapp a început să transmită alerte pentru utilizatorii lui, conform cu noile schimbări ce țin de confidențialitate. Serviciul de mesagerie şi-a alertat utilizatorii din India că va actualiza politica de confidenţialitate. Printre modificările făcute de Whatsapp se procesează datele utilizatorilor, ”modul în care companiile pot folosi serviciile găzduite de Facebook pentru a stoca şi gestiona conversaţiile din WhatsApp”, şi cum colaborează cu Facebook pentru ”a intregra produsele din portofoliul companiei Facebook”.

În contextul noii strategii realizate de Facebook privind actualizarea politicii de confidenţialitate şi a termenilor, scopul este integrarea aplicaţiilor WhatsApp, Instagram şi Messenger. Este de precizat faptul că utilizatorii care nu vor fi de acord cu noile condiţii nu vor mai avea acces la conturile de WhatsApp deoarece aceste vor fi şterse.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine e Oana Mosneagu din serialul Adela. Vezi care a fost primul job al actriţei

Program TV serialul Adela. Când se difuzează serialul românesc la TV

Survivor România LIVE. Urmărește AICI episodul din 15 ianuarie 2021

Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

Calendar Ortodox 16 mai 2021. Cei mai mari sfinți pe care i-a dat Moldova

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Începe un nou război mondial? Prima putere nucleară care i-a declarat război Israelului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies