Vedete

Probleme in casnicie pentru Mona Nicolici? Celebra stirista are doi copii cu Mihai! "Au fost momente in care ma trezeam certandu-ma cu cineva. Am inteles ca eu nu sunt bine si mi-am propus sa rezolv problema!"

Fosta prezentatoare tv are doi copii cu Mihai Nicolici.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Probleme in casnicie pentru Mona Nicolici? Celebra stirista are doi copii cu Mihai! "Au fost momente in care ma trezeam certandu-ma cu cineva. Am inteles ca eu nu sunt bine si mi-am propus sa rezolv problema!"icon photo

Mona Nicolici (49 de ani) a avut suficient succes ca prezentatoare a stirilor tv acum 15 ani, cand a facut o echipa redutabila cu Radu Cosarca, reusind perfomanta de a avea la Antena 1 rating mai mare ca Andreea Esca la pupitrul Stirilor PRO TV. Din 2006, Nicolici a parasit lumea televiziunii, detinand astazi o functie importanta intr-o mare companie, unde dezvolta proiecte speciale. 

Pe plan personal, despre Mona Nicolici se stie ca este casatorita din 1992 cu Mihai Nicolici, un afacerist care detine un magazin de vinuri, cei doi avand impreuna doi copii, Maria si Vlad, amandoi cu aplecari artistice. De cel putin trei ani, insa, se pare ca raporturile dintre Mona si sotul ei nu mai sunt asa de apropiate, cei doi pozandu-se separat cu copiii la diverse manifestari. Mai mult, in februarie 2018, intr-un interviu acordat kudika.ro, Mona Nicolici a avut cateva declaratii interesante referitoare la viata ei personala: "Au fost momente in care ma trezeam certandu-ma cu cineva. In fiecare dimineata. Am inteles ca eu nu sunt bine si mi-am propus sa rezolv problema. Acum, ma trezesc spunandu-mi: “Am o zi perfecta”.", a declarat Nicolici pentru kudika.ro. De mentionat ca si pe Facebook Mona si Mihai nu mai sunt prieteni virtuali, amandoi trecandu-si insa, la categoria familie, doar copiii!  

 

 
Veste dramatică pentru Andreea Esca! Celebra ştiristă a fost dată în judecată de o doctoriţă şi trebuie să se prezinte la tribunal în două săptămâni! EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune