Probleme de milionar: Cristian Onețiu nu își poate repara mașina decât în afara țării

Unul dintre cei mai cunoscuți milionari din noul val al oamenilor de afaceri din România, Cristian Onețiu, a visat, atunci când nu avea bani, că își va putea permite un bolid de poveste.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Anii au trecut, Cristian Onețiu s-a îmbogățit din afaceri uriașe, a devenit milionar, așa că a decis să își cumpere mașina visurilor sale, un bolid în valoare de 200.000 de euro.

 

Doar că milionarul, odată ce s-a văzut cu mașina în fața lui, mai ales că este vorba de un Aston Martin Vantage, nu știa că are o singură problemă și doar două rezolvări posibile. Mai exact, o ține în garaj, de bibelou, și o admiră din când în când, sau o conduce prin România, riscând să se strice. Iar cum investiția de 200.000 de euro ar fi fost complet inutilă dacă ținea bolidul în garaj, Cristian Onețiu a început să conducă mașina la care visase încă din copilărie. Doar că, așa cum se întâmplă cu toate mașinile, acestea se mai și strică, chiar dacă te costă 200.000 de euro.

Problema a fost că Onețiu, unul dintre cei mai tineri antreprenori milionari din România, nu și-a imaginat atunci când a plătit o sumă fabuloasă pentru una dintre cele mai râvnite mașini din lume că se va confrunta cu o asemenea problemă: imposibilitatea de a o repara în România. Dar, cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din… service, lucrurile au luat amploarea unei epopei internaționale. După lungi încercări eșuate de a-i rezolva problemele în România, mașina lui Cristian Onețiu a luat drumul Austriei pentru a fi reparată la Viena.

 

Citește mai mult pe știrilekanald.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate