Probleme de sănătate pentru Carmen Iohannis! Anunţul făcut în urmă cu puţin timp

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Carmen Iohannis nu va veni, luni, la sediul Parchetului General, avocatul acesteia prezentându-se la unitatea de parchet pentru a-i înştiinţa pe procurori că soţia preşedintelui Klaus Iohannis nu poate veni din cauza stării de sănătate.

Avocatul lui Carmen Iohannis s-a prezentat, luni, la Parchetul General şi a depus un certificat medical din care rezultă că soţia preşedintelui Klaus Iohannis nu se poate prezenta luni la audieri din cauze medicale, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai Parchetului General.

Este pentru a doua oară când soţia preşedintelui Klaus Iohannis anunţă că nu se poate prezenta la audieri, deşi a fost citată de procurorii Parchetului General în dosarul referitor la casele din Sibiu.

Iniţial, Carmen Iohannis a fost citată pentru 15 noiembrie în dosarul deschis ca urmare a plângerii depuse de Lumea Justiţiei referitor la casele familiei din Sibiu, însă a transmis atunci procurorilor de la Parchetul General că nu se poate prezenta la audiere. Preşedintele ţării a anunţat că soţia sa nu se va prezenta la Parchet pentru că se vor afla într-o vizită oficială la Londra.

Procurorii Parchetului General au stabilit atunci o nouă dată de audiere pentru luni, 10 decembrie, însă şi de această dată soţia preşedintelui a informat, prin intermediul avocatului, că nu poate veni.

Dosarul a fost deschis de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ) ca urmare a unei plângeri depuse Lumea Justiţiei împotriva notarului din Sibiu, Radu Gabriel

Bucşă, şi a soţilor Carmen şi Klaus Iohannis. Sesizarea a fost depusă în legătură cu manoperele prin care cuplul prezidenţial a intrat, începând cu 1999, în posesia a două imobile în centrul Sibiului. Imobilele aparţineau statului român şi erau administrate de Primăria Sibiului, care a fost condusă în perioada iulie 2000 – noiembrie 2014 de Klaus Iohannis. În sesizare se arată că, de pe urma exploatării unui imobil, soţii Iohannis au obţinut 320.000
euro, până când instanţele braşovene le-au anulat atât actul de vânzare-cumpărare declarându-i cumpărători care nu pot invocă buna-credinţă, precum şi actele de moştenire care au stat la baza preluării imobilului din patrimoniul statului.

sursa

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce culoare ti se potriveste in functie de zodie?

Curs valutar 10 decembrie. Cursul BNR: cum este cotat Leul fata de Euro

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Iată ce a făcut Dan Bittman pentru fosta parteneră, la un de când s-au mutat separat

Tensiuni la cote maxime în Europa! O țară se pregătește de război! Autorităţile cresc durata stagiului militar

Nu mai cumpărați acest tip de usturoi din magazine! Este toxic! Provine din China și este albit cu clor! Cum îl recunoașteți

Carmen Dan, replică usturătoare pentru Viorica Dăncilă. De la ce a pornit scandalul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies