Probleme în afaceri pentru Alina Vidican, fosta soţie a lui Cristi Borcea? Restaurantul din Miami, în încurcătură

Alina Vidican părea să își fi găsit menirea, la Miami, ea făcând tot ce îi stă în putință pentru ca afacerea pe care o are, cea cu restaurantul românesc din SUA, să meargă cât mai bine.

Distribuie pe:

Autor: R.C.M.

fara descriere


In articol:

Cu toate acestea, de ceva vreme încoace, deși s-a ocupat îndeaproape de respectivul restaurant, au apărut noi probleme pentru Alina Vidican cu afacerea pe care o conduce.

Citeste si: Fosta soacră a lui Cristi Borcea zâmbește din nou! Vezi aici motivul pentru care Mariana Vidican e fericită FOTO

Citeste si: Apartamentul lui Borcea din Miami s-a devalorizat cu un milion de dolari! Românul a renunțat să-l mai vândă iar acesta stă gol de la plecarea Alinei Vidican | EXCLUSIV

Citeste si: Adevărul despre Cristi Borcea! Ce face, toată ziulica, la Jilava și cum îi umilește pe ceilalți deținuți | EXCLUSIV

Mai exact, de când Cristi Borcea a fost, din nou, condamnat și închis, Alina Vidican pare să se fi decis să se ocupe cu maximă atenție de afacerea care îi aduce banii, în Miami. Așa că, văzând că recenziile negative primite pe Facebook erau destul de multe, Alina Vidican are grijă să stea mai totată ziua acolo pentru a-i supraveghea pe angajații de care mulți clienți s-au plâns de-a lungul timpului. Dar, concendtrată asupra afacerii, Alina Vidican se pare că a uitat de un lucru extrem de important: site-ul restaurantului. Mai exact, de ceva vreme încoace, site-ul nu mai poate fi accesat și, mai mult decât atât, spre rușinea ei, apare și motivul pentru care respectivul domeniu de internet nu mai poate fi văzut: nu a fost plătit de proprietar.

fara descriere

Alina Vidican a schimbat și meniul restaurantului

Alina Vidican a schimbat complet meniul românesc la restaurantului cu pricina, ea luând decizia să îl îmbogățească cu tot felul de mâncăruri tradiționale românești și să adauge unele care pot fi degustate mai ales în zona de vest a României. Așa că, pe lângă deja tradiționalele mâncăruri în genul mămăligă cu brânză și cu smântână (8,95 dolari), sau ciorba de burtă (7,95 dolari), Alina Vidican a agaugat în meniul restaurantului din miami și o serie de preparate ungurești, picante și extrem de apreciate în zona Ardealului sau a Banatului, precum gulașul (16,95 dolari), la care, evident, se adaugă o selecție serioasă de tot felul de băuturi de prin Transilvania precum țuica sau pălinca, dar și vinuri scumpe, românești.

fara descriere

Alina Vidican şi Cristi Borcea, divorţ cu probleme

Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat, în luna noiembrie a anului 2016, punând capăt unui mariaj de 5 ani. Separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poarta Alba, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo era încarcerat şi nu într-un cabinet notarial, aşa cum se aştepta toată lumea. Divorţul a fost semnat în prezenţa avocaţilor şi, atât Cristi Borcea, cât şi Alina Vidican au decis să rămână în relaţii amiabile, de dragul copiilor, timişoreanca primind o sumă de bani semnificativă drept pensie alimentară, precum şi afacerea din Miami.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate