Probleme in casnicie! Kate Middleton a plecat de acasa - Nu il mai suporta pe Printul William

Din cauza sarcinii care inca ii da batai de cap chiar daca este in al doilea trimestru, Kate nu se simte bine. Are in continuare stari de greata si e cu nervii la pamant.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereDucesa de Cambridge are probleme din cauza hormonilor si acest lucru o face nervoasa constant si, evident, ca orice femeie si sotie, isi varsa naduful pe Pintul William. Cei doi au ajuns sa se certe constant si nu se mai inteleg. Un alt motiv este si grija excesiva pe care intreaga familie o are fata de viitoarea mamica.

Surse din anturajul familiei au marturisit pentru revista People ca aceasta se simte agasata de medici, asistente si rude care ii vor binele si sa nu ii lipseasca ceva. Pentru o vreme, Kate va locui cu mama ei, parasindu-si astfel caminul conjugal si sotul.

"Când eşti bolnav, locul în care te simţi cel mai confortabil este la mama ta, nu-i aşa? Dacă este acolo, Kate se poate relaxa, poate să stea liniştită pe canapea fără să se streseze că trebuie să aibă grijă să fie totul în ordine la palat", a declarat o sursă pentru revista People.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate