Probleme în dosarul lui Alex Bodi! Afaceristul are dovezi că i-a virat fostei soții peste 50.000 euro! Ce încearcă acum procurorii să facă

Răsturnare de situație în cazul lui fostei soții ale lui Alex Bodi, femeia despre care s-a spus că ”l-ar fi turnat” pe afacerist procurorilor.

Alex Bodi și Iulia, fosta soție
Autor: Radu Constantin

In articol:

Iulia Silvia, fosta soție a lui Alex Bodi, este ”martorul cheie” al procurorilor în dosarul de proxenetism pentru care afaceristul a fost arestat preventiv.

Procurorii cred că aceasta a fost constrânsă de Bodi să practice protituția în Germania și că a ”explotat-o sexual prin constrângere”. Ancehtatorii mai spun că în martie 2018, Alex Bodi i-a reproșat fostei lui soții, într-o discuție, că nu face suficienți bani și că în ianuarie 2015, Iulia i-ar fi trimis acestuia ”diferite sume de bani” obținute din practicarea prostituției.

Alex Bodi i-a dat bani Silviei și când cei doi se războiau prin tribunal

În realitate, lucrurile stau exact pe dos, susține avocatul lui Alex Bodi. Cătălin Dancu a pus la dispoziția WOWbiz.ro informații din dosar pe care judecătorii nu le-au luat până acum în considerare și care privesc tranzacțiile bancare dintre Alex Bodi și Iulia, fosta lui soție, în ultimii doi ani. Din extrasul de cont rezultă faptul că Bodi i-a transferat fostei lui soții mai mult de 50.000

euro, în tranșe lunare. Banii urmau să fie investiți în creșterea și educația fiicei pe care cei doi o au împreună.

Iulia, fosta soție a lui Bodi
Iulia locuiește în Germania și a recunoscut că a practicat prostituția

Citeste si: Alex Bodi e jurnalist german și lucrează la Parlamentul European! Documentul depus în instanță! Ce salariu are fostul soț al Biancăi?

Citeste si: Când scăpăm de purtarea măștii în spațiile deschise. Iată ce spune ministrul Sănătății- bzi.ro

Interesant este faptul că, la un moment dat, între Alex Bodi și Iulia a izbucnit un scandal, în urma căruia afaceristul și-a acuzat fosta soție de ”răpire internațională de copii”. De remarcat este faptul că inclusiv în perioada în care cei doi se judecau în România, Bodi a continuat să-i vireze bani de ordinul miilor de euro, femeii.

Avocat Cătălin Dancu: ”Nu doamna l-a turnat pe Bodi. Dânsa nu s-a declarat victimă”

O dovadă a faptului că cei doi se înțelegeau totuși bine este și faptul că, după ce a fost audiată, în septembrie 2020, Silvia l-a sunat pe Alex Bodi să-i transmită că procurorii au vizitat-o pentru a se interesa de el.

Cătălin Dancu
Cătălin Dancu, avocatul Biancăi Drăgușanu

Citeste si: Un ofițer care s-a ocupat de dosarul lui Alex Bodi, mărturii cutremurătoare despre fetele traficate: „S-au trezit constrânse să...”

„Mulți au spus că doamna l-a turnat pe Bodi. Doamna nu l-a turnat în niciun fel. Nu a făcut nicio plângere și audierea ei era necesară. A spus niște lucruri care țineau de relația lor, nicidecum de victimă. Dânsa nu s-a declarat victimă și nici n-a spus vreodată că a fost constrânsă de soț să facă activități de prostituție. De altfel, total fals, ați observat că procurorii spuneau în perioada în care practica prostituția, singura sursă de venit erau banii pe care îi aducea ea acasă. Am depus la dosar dovezi că în perioada căsătoriei și anterior, toate resursele sale erau mari, încât nu era nevoie că soția să facă activități de prostituție să îl întrețină pe el”, a explicat Cătălin Dancu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Alex Bodi scoate dovada! Din ce a făcut 7 milioane de euro anul trecut și cât a plătit impozit către statul român? Dezvăluirile care răstoarnă ancheta!

Dovada că nu Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, l-ar fi denunțat la DIICOT

Avocatul lui Alex Bodi a făcut dezvăluiri uluitoare despre averea omului de afaceri

Iată cât a trebuit să plătească Loredana Groza pentru videoclipul piesei „Fericire”!

Șoc la Pro Tv! Un cunoscut prezentator și-a bătut soția: Mi-a dat un pumn în cap

BOMBĂ! Cine este IUBITUL actual al Danei Budeanu! Este ȘOC TOTAL în lumea politică

Alchimia perfectă care ne apără de boli. Cum funcționează uimitorul sistem umanitar

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies