Probleme in paradis? Alina Sorescu vrea sa divorteze, chiar daca isi doreste copii cu Alexandru Ciucu!

Alexandru Ciucu si Alina Sorescu formeaza un cuplu ce se intelege foarte bine. Iubirea dintre cei doi pare a fi una autentica si care nu poate fi atinsa de probleme, dar nimic nu este perfect.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descrierePentru ca Alex este foarte ocupat, Alina se mai simte neglijata chiar daca are si ea destule proiecte care sa ii umple timpul.

"Alina este artista si prezentatoarea, ar fi nenatural sa nu vorbeasca mult, de cele mai multe ori interesant, de aceea trec cu vederea debitul ei verbal. Nu ma cicaleste niciodata. O sa facem si copii. Intr-o lume a divorturilor, noi suntem OK", a spus Ciucu la Acasa TV.

fara descriereChiar daca sotul nu o considera cicalitoare, Alina il contrazice si il completeaza spunand ca ea duce greul relatiei. Chiar daca nu se vad destul de des, sotul ii mai face surprize placute, chiar daca sunt foarte rare.

"Sunt cicalitoare, recunosc. Incerc sa ii captez atentia mereu. Ultima surpriza a fost cand m-a dus la Monaco, am petrecut cateva zile impreuna. Eu sunt cea care duce greul unei relatii, el face surprize rar, eu zi de zi. Eu fac si banii mei si o sa fac si mostenitori. Vrem si baieti si fete", a spus Alina.

Ultimul proiect al creatorului de moda a fost un calendar in care apare echipa Nationalei de Rugby a Romaniei imbracata la patru ace!

"Am facut calendare cu Nationala de Rugby a Romaniei pentru a strange bani in scopuri caritabile", a mai spus Ciucu.

Intrebati de prezentator daca vor divorta, Alina s-a grabit sa raspunda ea prima, aparent in gluma: "DA!"

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate