Probleme în Paradis? Brigitte Sfăt, tratată cu spatele de proaspătul ei soț, Florin Pastramă! Imagini care spun totul despre cum li s-a răcit deja relația

Căsătoriți la începutul acestei săptămâni, Brigitte Sfăt și Florin Pastramă par să aibă deja primele momente dificile în relația lor, cei doi fiind surprinși în ipostaze care par să spună totul despre cum se înțeleg ei în realitate.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

La prima ieșire în public după ce au devenit soț și soție, Brigitte Sfăt și Florin Pastramă par să fi avut o seară cât se poate de dificilă și o serie de discuții în cuplu care și-au pus amprenta asupra relației lor.

Citeste si: Dezvăluiri EXCLUSIVE! Unde vor merge Brigitte Sfăt și Florin Pastramă în luna de miere

Citeste si: Cum a fost prima noapte petrecută ca soț și soție de Brigitte și Florin Pastramă! Dezvăluiri uluitoare

Citeste si: Raluca Podea, atac la adresa lui Florin Pastramă! Ce dezvăluiri de senzație a făcut senzuala blondă despre bărbatul care s-a însurat cu Brigitte Sfăt ”Îi e frică să nu mă sune” EXCLUSIV

Mai exact, invitați la o gală, cei doi proaspăt însurăței au fost însoțiți de una dintre amicele Brigittei, o blondă cunoscută de prin showbiz-ul mioritic. Și, așa cum se obișnuiește la toate evenimentele mondene, s-au așezat cu toții ”la poza” obligatorie de la panou. Doar că, atunci, Florin Pastramă a făcut un gest cât se poate de explicit cu privire la relația pe care o are cu Brigitte Sfăt și a arătat, probabil fără să vrea, că deja există disensiuniîntre ei. Mai exact, în loc să își ia soția în brațe, așa cum face (cel puțin teoretic) orice bărbat proaspăt însurat care își iubește soția, Florin Pastramă s-a pus, parcă ostentativ, cu spatele la Brigitte Sfăt și, mai mult decât atât, fără să se uite deloc spre nevasta lui, a fost la un pas să o ia în brațe pe blondină.

fara descriere

De altfel, în câteva cadre, se poate vedea cum Florin Pastramă a și luat-o de mijloc pe prietenea lui Brigitte Sfăt, lucru care, cu siguranță a deranjat-o enorm de fosta concurentă din Ferma. De altfel, de-a lungul întregii seri petrecute la Gală, în ciuda zâmbetelor chinuite, de complezență, dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, cei doi s-au ignorat, fiind ”preocupați” de rețelele de socializare,singurele momente petrecute împreună, cu adevărat, fiind cele în care vedeau vreo cameră de filmat că se apropie de ei.

 

Brigitte Sfăt e la a patra căsnicie, Florin Pastramă e la prima

Brigitte se află la a patra căsnicie. Primul ei bărbat, Octavian Sfăt, a murit în 2002, apoi fostul manechin a fost partenera lui Ovidiu Torj, din 2006 până în 2010, pentru ca în 2013 să se mărite din nou, cu fostul mare tenismen Ilie Năstase, de care s-a separat anul trecut. Brigitte are doi copii, Robert (18 ani), din prima căsnicie, și Sara (10 ani), din căsnicia cu Ovidiu Torj. Mult mai puțin experimentat pare să fie Florin Pastramă care, deși trebuia să se însoare după Ferma cu logodnica lui de atunci, Raluca Podea, a cedat ”ispitei” și a decis să se căsătorească cu Brigitte Sfăt, el fiind la primul său mariaj.

”Brigitte și Florin Pastramă au decis, după ce au stat și au cântărit foarte bine ofertele, să meargă în luna de miere într-un loc cu totul și cu totul special, un loc pe care Florin visează să îl vadă de ani buni, dar nu a avut ocazia. Brigitte și Florin vor sta cel puțin două săptămâni în luna de miere și vor merge în Insulele Maldive”, ne-a spus un apropiat de-al cuplului care, la începutul acestei săptămâni, a decis să își unească destinele.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate