Probleme în paradis! Vulpița, geloasă pe vecina Iasmina! Care este situația între soții Stegaru: "Viorel ar defila cu ea..."

Veronica Stegaru face ce face și tot peste probleme dă. Soția lui Viorel Stegaru este geloasă pe o vecină!

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Vulpița, criză de gelozie din cauza vecinei
Vulpița, în lacrimi la televizor

De data aceasta, se pare că vecina Iasmina a pus ochii pe Viorel Stegaru. Vulpița tună și fulgeră și se gândește la faptul că femeia vrea să îi fure soțul. Deși soțul ei nu i-a dat niciun motiv pentru care să fie geloasă, se pare că vedeta nu a putut trece cu vederea cele întâmplate. 

Vulpița, criză de gelozie din cauza vecinei


In articol:

În cadrul emisiunii moderate de Marela Vaida, Vulpița a fost la un pas să plângă din cauza celor observate. Se pare că vecina Iasmina îi face ochi dulci de câteva zile soțului ei, iar Veronica a izbucnit, ba chiar a declarat că a fost deranjată de vizita primită de din partea acesteia.

Citeste si: Veronica Stegaru, acuzată de infidelitate! Mama Vulpiței a spus tot adevărul despre relația cu vecinul Costel

Citeste si: Alex Bodi a rupt tăcerea din închisoare. Mesaj cu tâlc către victima sa! - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Citeste si: Vulpița a rămas gravidă cu un vecin?! Bărbatul care susține că este tatăl copilului a făcut declarații în direct: ”Eu am mușcat-o de gât. Ea mă iubește!”

„Vreau să fac singură, nu am nevoie de ajutor. Eu și cu Viorel. M-a deranjat vizita. Nu știu cine face ochi dulci. Cred că Viorel ar defila cu ea pe stradă. Nu m-am dus să mă plimb prin sat să văd dacă are bărbați”, a spus Veronica.

Vulpița, criză de gelozie din cauza vecinei
Vulpița și Viorel

Viorel Stegau, primele declarații despre relația cu vecina Iasmina

Totodată, se pare că Viorel susține că vecina nu ar trebuie să reprezinte niciun fel de amenințare, pentru că femeia nu are intenții rele.

„Am căzut iar rău. Dacă vine și glumesc cu ea, atât e, nu i-am dat niciun mesaj. Să nu creadă că plec cu ea. Eu până acum nu am cunoscut-o pe Iasmina, dar după cum o văd, rău nu are de ce să facă, are suflet deschis, vine, te ajută, dar dacă crede că are intenții rele, nu pot să spun eu nimic. Dacă erau probe, mai spuneam, dar așa…”, a declarat Viorel.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 29 Noiembrie 2020: astăzi toate zodiile vor găsi rezolvare la probleme

Îți ia mașina din fața blocului! Zeci de mii de autoturisme vor fi ridicate imediat

Surpriză de proporții! Raluca Pastramă a dat concurs pentru un post unde s-au înscris mii de candidați și a luat! Ce studii are aceasta, de fapt

Celebra Vulpița a împlinit astăzi 23 de ani! Cu cine a petrecut în noua ei casă din Buzău

Veronica Stegaru, acuzată de infidelitate! Mama Vulpiței a spus tot adevărul despre relația cu vecinul Costel

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies