Stiri

Probleme la Facebook! Pozele a 7 milioane de utilizatori au fost furate

Facebook Inc. a anunţat, vineri, că a descoperit o eroare care poate să fi afectat până la 6,8 milioane de utilizatori care au folosit login-ul Facebook pentru a acorda permisiunea unor aplicaţii terţe pentru accesarea fotografiilor, informează agenţia de presă Reuters.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Probleme la Facebook! Pozele a 7 milioane de utilizatori au fost furate

Compania a precizat, într-un articol pe blog, că problema a fost rezolvată, dar că s-ar putea să fi afectat până la 1.500 de aplicaţii create de 876 de dezvoltatori.

Facebook a precizat că unele aplicaţii de la terţe părţi ar fi putut avea acces la un set mai larg de fotografii decât în mod normal, timp de 12 zile, între 13 septembrie şi 25 septembrie.

Eroarea este doar cea mai recentă dintr-un şir de probleme de confidenţialitate pe care gigantul tehnic le-a descoperit în acest an, inclusiv scandalul Cambridge Analytica din aprilie şi o încălcare a datelor de aproape 30 de milioane de conturi în luna octombrie.
 
Acţiunile Facebook au scăzut cu 1,3%, la 143,07 dolari, la începutul tranzacţionării vineri,
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!icon video

Vedete

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!

Bianca de la Puterea Dragostei a reuşit să provoace mari discuţii după ce a făcut un gest controversat în timp ce vorbea cu Jador.

Titlu secțiune