Probleme pentru Cristina Mihaela Dorobanțu, în Turcia! „Nu înțeleg cum se poate întâmpla asa ceva!”

Prezentatoarea emisiunii Puterea dragostei a întâmpinat probleme în Turcia! Ce a putut să pățească Cristina Mihaela Dorobanțu.

Distribuie pe:

Autor: Carmen Nicoleta

Prezentatoarea emisiunii Puterea dragostei a întâmpinat probleme în Turcia! Ce a putut să pățească Cristina Mihaela Dorobanțu.

 


In articol:

Prezentatoarea emisiunii Puterea dragostei a avut parte de o experiență mai puțin neplăcută în Turcia. Vedeta a rămas blocată în afara mașinii, iar toate bagajele sale, împreună cu telefon și bani, au rămas înăuntru.

„În categoria peripețiilor petrecute în Istanbul. Astăzi, ce credeți, mi s-a blocat mașina. Mi-am pus tot ce aveam în mașină, pusesem cheia în contact, iar când să plec, s-a blocat. Când să mă urc... s-a blocat! Nu știu cum s-a întâmplat lucrul ăsta. Ce să fac? Știu un singur număr de telefon din România pe dinafară. M-am dus la un om care vindea baclava, n-aveam bani să îmi cumpăr baclava pentru că aveam totul în mașină. După care, ce credeți că am făcut?

I-am luat telefonul omului, am sunat, iar persoana din România a sunat pe cineva aici din Turcia. Am stat în ploaie și în garaj vreo 50 de minute. Până la urmă s-a deblocat mașina, nu înțeleg cum s-a putut întâmpla lucurul acesta. Mai mult decât atât, cum toate nenorocirile sunt legate de...”, a povestit prezentatoarea emisiunii Puterea dragostei, la InstaStory.

Citeste si: Ministrul Finanțelor le dă nopți albe tuturor bugetarilor! Ce îi așteaptă în 2021 - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Cristina Mihaela Dorobanțu a anunțat cuplul favorit al lunii la Puterea Dragostei! „Felicitări, dragilor!”

Citeste si: Cristina Mihaela Dorobanţu, prezentatoarea de la "Puterea Dragostei", declaraţii despre viaţa personală: "Mă văd în ipostaza de soţie şi mamă"

Cristina Mihaela Dorobanțu, probleme în Turcia!

Prezentatoarea emisiunii Puterea dragostei s-a arătat mulțumită că nu a rămas blocată în mașină. Aceasta a mărturisit că este claustrofobă, iar într-o astfel de situație s-ar fi speriat foarte tare. Într-un final, Cristina Mihaela Dorobanțu s-a descurcat și a ajuns în siguranță pe platourile de filmare.

cristina mihaela dorobantu
Cristina Mihaela Dorobanțu s-a blocat în afara mașinii, în Turcia[Sursa foto: Instagram]

„Nu înțeleg cum se poate întâmpla asa ceva! Bine că nu m-am blocat eu înăuntru pentru că sunt claustrofoba”, a mai adăugat Cristina Mihaela Dorobanțu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

Boala cumplită care produce modificări în tot corpul. Face prăpăd în caz de COVID

Dieta Ramonei Gabor. Ce face zilnic după fiecare masă. Oricine poate încerca asta. Ea arată impecabil

Puterea dragostei 6 noiembrie: Mădălina și Mariana, sunate de un bărbat misterios. Ce au aflat despre Marinescu?!: „I-ai promis...chestii de cuplu”

Simina Loica, clipe dureroase! Ce i se întâmplă de când a devenit mamă?: „Îl văd cu ochii roșii și nu poate să...” A spus totul în direct

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies