Probleme pentru locuitorii din Breaza! Au ramas fara gaze naturale! Vezi ce s-a intamplat!

Aproximativ 18.000 de locuitori din orasul Breaza, judetul Prahova, au ramas fara gaze naturale, de duminica seara, din cauza unei alunecari de teren care a afectat conducta de transport.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereAlimentarea cu gaze naturale a orasului Breaza a fost sistata incepând de duminica seara, de la ora 22.00, din cauza unei alunecari de teren care a afectat conducta de transport aflata in exploatarea Transgaz, potrivit unui comunicat de presa al Distrigaz Sud Retele.

Citeste si Veste buna pentru România: Zacamânt URIAs de petrol descoperit la Buzau

Alimentarea cu gaze catre toti clientii casnici si industriali din Breaza a fost sistata pentru a permite remedierea avariei, iar alimentarea cu gaze naturale va fi reluata, conform estimarilor, luni dupa-amiaza, incepând cu ora 17.00. Astfel, sunt afectati de aceasta intrerupere aproape 18.000 de locuitori ai orasului Breaza.

Contactat telefonic, viceprimarul orasului Breaza, Gheorghe Richea, a declarat pentru Mediafax ca alunecarea de teren care a afectat conducta Transgaz este situata in afara zonei locuite, pe strada Plaiestilor si nu este singura produsa in localitate. O alta alunecare de teren a avut loc in aceasta iarna pe strada stefan cel Mare, unde malul de pamânt dislocat risca sa afecteze un drum si o locuinta.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate