Probleme serioase pentru Daniela Crudu după ce a fost bătută de iubit! Dezvăluiri

Daniela Crudu și-a revenit de pe urma bătăii încasate de la iubitul ei croat, cel puțin în ceea ce privește vânătăile pe care acesta i le-a făcut.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Cu toate acestea, acum, Daniela Crudu s-a văzut lovită de o problemă cât se poate de serioasă, pentru ea, după ce a petrecut câteva săptămâni departe de lumea agitată a showbiz-ului.

Citeste si: Leo de la Strehaia îl face praf pe iubitul bătăuș al Danielei Crudu: ”Un huligan, ea nu merită așa ceva” | EXCLUSIV

Citeste si: Imagini de senzație cu Daniela Crudu! Cum arată nasul rupt de iubitul croat al asistentei TV

Citeste si: Daniela Crudu, bătută cu sălbăticie! Vedeta a fost călcată în picioare! Exclusiv

Daniela Crudu a revenit în showbiz așa cum o știe toată lumea. Adică cu zâmbetul pe buze și arătând impecabil. Nu de altceva, dar, de curând, pe contul ei de Instagram au reapărut filmulețele în care face reclamă la tot felul de produse și servicii, iar Daniela Crudu pare să se fi recuperat senzațional după ruptura de piramidă nazală pe care i-a provocat-o iubitul croat. Machiată impecabil, fără nici o urmă a agresiunilor prin care a trecut – deși nasul pare mai butucănos în zona care i-a fost afectată – Daniela Crudu a revenit în lume și pare pregătită din plin pentru a-și relua activitățile.

fara descriere

Cu toate acestea, cum Daniela Crudu a preferat să stea mai mult în casă și să se refacă după bătaia pe care a luat-o de la iubitul ei, nu a mai ajuns la sala de sport. Iar acest lucru, susțin amice de-ale vedetei, a ”costat-o”, cu atât mai mult cu cât de plictiseală, în casă, Daniela Crudu a ”ronțăit” tot felul...

”Daniela s-a îngrășat. Adică, ca să fie clar, a pus vreo 2 kilograme, dar acum e nemulțumită, că simte că nu mai este așa cum era ea de slabă. Nici nu se văd kilogramele alea pe ea, dar ea deja a intart la dietă, vrea să facă sport, e chiar disperată. Se plânge de kiloramele alea de parcă ar fi 20 nu 2...”, ne-a spus, în exclusivitate, o amică de-ale Danielei Crudu.

 

Daniela Crudu s-a împăcat cu iubitul violent

Daniela Crudu s-a asigurat că iubitul ei se va ține de promisiunea de a-i plăti toate operațiile necesare pentru a scăpa de urmele bătăii și, deja, el a început să trimită o parte din banii necesari pentru ca nasul distrus de pumnul primit să fie operat de cei mai buni medici esteticieni de pe la noi. ”Va plăti totul și, cu siguranță, va face multe altele pentru ca Daniela Crudu și restul familiei ei să fie liniștiți. Cred că toată lumea va câștiga din asta, iar Daniela va fi, cel puțin o bună bucată de vreme, în siguranță lângă el. Croatul chiar regreta că a ajuns să o pocnească pe Cruduța”, ne-a mai spus sursa citată.

fara descriere

Daniela Crudu, bătută din gelozie

”Daniela este, acum, ceva mai bine. E adevărat că este vânătă, este umflată la față, că nasul i-a fost afectat și o mai supără, dar, din fericire, nu mai are alte dureri. Adică, la corp, este ceva mai bine acum. Zilele viitoare vom merge la medicii ei, să vedem ce se va face, probabil va fi și operată de domnul Vitalie, medicul ei. Dar asta vom vedea, aici trebuie să vorbească medicii, nu mă pricep eu”, ne-a spus, la acea vreme, în exclusivitate, Ana, sora victimei furiei iubitului, Daniela Crudu.

Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit Ana, sora Danielei Crudu, totul a pornit din motive greu de explicat. ”Nici noi nu înțelegem de ce a bătut-o pe Daniela. Ca de obicei, a pornit dintr-o ceartă aiurea, dar pe un fond de gelozie, cu băutură, lucrurile s-au petrecut cum s-au petrecut. Are ordin de restricție acum, să sperăm că lucrurile se vor alșeza. Daniela este, acum, mai bine și la nivel psihic, dar tot este șocată de ceea ce s-a petrecut”, ne-a mai spus Ana, sora Danielei Crudu.

 

Daniela Crudu a ajuns la Urgențe

Acum mai bine de o lună, un incident șocant a zguduit lumea bună a Capitalei, Daniela Crudu fiind victima unui eveniment înfiorător. Mai exact, Daniela Crudu a ajuns la Urgente, la Spitalul Universitar din Capitală, desfigurată în urma unei agresiuni. Cu mâinile și picioarele făcute praf, bătută cu sălbăticie, Daniela Crudu a ajuns, de Urgență, la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Universitar din Capitală, vedeta fiind, fără îndoială, agresată în timpul nopții. Culmea, ea fusese, până să ajungă la Urgențe, la un eveniment într-un restaurant de lux din București, alături de cea mai bună prietenă ale sale, Mădălina Pamfile. Acolo, Daniela Crudu, conform postările ei de pe Instagram, a avut parte de o seară cât se poate de plăcută, cu muzică și dans.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate