Probleme uriașe pentru o îndrăgita cântăreață de la noi: ”Au fost închise, sunt extrem de tristă, am plâns!” Ce a pățit

Alexandra Iacob, cunoscută cântăreață din Banat, a rămas fără conturile de socializare: Facebook și Instagram, unde era urmărită de un număr mare de fani. Cântăreața este extrem de tristă și speră că își va recupera conturile de socializare!

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Alexandra Iacob, căci despre ea este vorba, o cunoscută cântăreață de muzică populară din Banat, este o împătimită a rețelelor sociale și îi place să își țină la curent fanii cu tot ceea ce face. De câteva zile însă, contul de Facebook și cel de Instagram i-au fost șterse, fără să știe motivul pentru care i-au fost suspendate ambele conturi de socializare. 

„M-am trezit acum 3 zile cu contul dezactivat. Eram cu o prietenă într-o discuție pe messenger când mi-a apărut "sesiune expirată, să mă loghez din nou". Când am intrat să mă loghez nu a mai mers, am făcut contestație, am trimis poză cu buletinul, mi-au trimis mail că este în curs cererea mea, apoi mi-au mai trimis un mail cum că contul pe care l-am avut nu este eligibil, nu corespunde standardelor lor. Motivul nu-l știu, din ce cauză se întâmplă asta, am trimis foarte multe mesaje către ei, aștept să primesc răspuns, tot aștept pe mail, dar am văzut ca mi-au acceptat numărul de telefon pe contul nou și mă gândesc că nu o să mi-l mai deschidă. La fel mi s-a întâmplat și cu contul de Instagram pe care la fel nu-l mai pot accesa! Deci, până la clarificarea situației, mi-am făcut un nou cont pe Facebook pentru că trebuie să țin legătura cumva cu voi toți. Sper să îmi pot recupera ambele conturi. Sunt foarte tristă și supărată de toată situația asta, am plâns de supărare!”, ne-a declarat îndrăgita cântăreață de muzică populară, Alexandra Iacob.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, făcută praf din cauza relației cu Culiță Sterp! „Sunt dezamagită, sincer, de amândoi”

„În cazul în care contul tău de Instagram / Facebook a fost dezactivat, vei vedea un mesaj care îți va spune acest lucru atunci când încerci să te conectezi. Este posibil să dezactivăm fără avertisment conturile care nu respectă Regulile comunității noastre sau Condițiile de utilizare. Îți sugerăm să citești cu atenție Regulile comunității și să analizezi postările din toate conturile pe care le-ai creat. Reține, este posibil să ștergem definitiv un cont care încalcă în mod repetat Regulile comunității sau Termenii de utilizare. În cazul în care consideri că ți-a fost dezactivat contul din greșeală, poți contesta decizia, deschizând aplicația, introducând numele tău de utilizator și parola și urmând instrucțiunile de pe ecran. Dacă nu vezi un mesaj cu privire la dezactivare, este posibil să ai o problemă de conectare. În cazul în care contul tău a fost șters de tine sau de o persoană care a avut parola ta, nu există nicio modalitate de a-l restabili. Poți să creezi un cont nou cu o adresă de e-mail pe care ai mai folosit-o, dar s-ar putea să nu poți obține același nume de utilizator.", spun cei de la Facebook.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate