Problemele de sănătate ale lui Viorel Lis, agravate de pandemie! Cum se simte fostul edil: „Nu credeam că va fi așa greu”

Oana Lis a povestit ultimele detalii despre starea de sănătate a soțului ei.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Ultima perioadă a fost destul de difilă din punct de vedere al sănătății pentru Viorel Lis. Fostul Edil al Capitalei se confruntă cu diverse probleme, iar bătrânețea își spunea și ea cuvântul. Nici pandemia de coronavirus nu l-a ajutat prea mult, ba chiar din cauză că nu a mai ieșit din casă, atât din cauza carantinei, precum și de frică să nu se îmbolnăvească de COVID-19, problemele de sănătate

s-au accentuat și mai tare. 

Oana Lis este singura care-i este alături și are grijă de el ca de ochii din cap. Deși de-a lungul anilor gurile rele au spus tot felul de bârfe, potrivit cărora aceasta ar sta cu fostul primar al Bucureștiului doar pentru bani, iată că le-a închis gurile cârcotașilor. În cele mai grele momente din viața lui Viorel Lis blondina este cu atât mai aproape de el. Recent, în ultimul interviu acordat, Oana Lis a dat ultimele detalii despre problemele de sănătate ale soțului ei. Iată toate detaliile!  

Citeste si: Gestul șocant făcut de Oana Lis în public! Nu i-a mai păsat că era în plină stradă: „Sunt nevoi fiziologice”

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

„Se plimbă săracu prin pat, prin sufragerie. E complicat, de când cu pandemia s-au accentuat problemele de sănătate, au apărut altele noi, nu mai poate să mai meargă bine din cauza sendentarismului că a stat mai mult în pat și totul se complică, nu credeam că o să fie așa greu, bătrânețea este destul de grea”, a declarat Oana Lis la un post de televiziune.

Viorel și Oana Lis, discuții despre moarte: „V rea să fiu îngropată lângă el ” 

Este un subiect destul de delicat pentru ambii, însă au trebuit să-l abordeze. Viorel Lis i-a mărturisit soției sale unde ar vrea să se odihnească veșnic. Vedeta spune că dacă nu ar fi avut meseria de psiholog nu crede că ar fi putut să ia parte la aceste discuții, căci apasă foarte tare. 

Citeste si: Oana Lis, pusă la zid de o internaută! Incredibil ce a spus despre soția lui Viorel Lis: „Așa erai și tu...”

„Am discutat și el îmi zicea că o să mă iubescă și după moarte, vorbeam despre groapă, despre unde ar vrea să fie îngropat. Și eu aș vrea să fiu îngropată lângă el. Sunt lucruri normale, sunt lucruri greu de discutat, dacă n-aș fi fost psiholog n-aș fi putut”, spunea Oana Lis  în urmă cu câteva luni. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Lis, declarații dureroase despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: "Mi-a spus unde vrea să fie îngropat"

Oana Lis, din nou în rochie de mireasă! „Sunt niște emoții deosebite când o îmbraci”. Motivul este absolut incredibil

EXCLUSIV! Oana Lis a bufnit în plâns într-un restaurant din Capitală! Copleșită de probleme, soția lui Viorel Lis a cedat

Veștile sunt bune! Acești nativi vor avea parte de surprize

Doliu imens în România. Un cunoscut artist s-a stins din viață: „E șocant, sincer”

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Raed Arafat spulberă speranțele tuturor românilor. Ce se va întâmpla de sărbători: „Oamenii trebuie să înțeleagă. Situația este dificilă”

EXCLUSIV | Amintire genială a lui Rică Răducanu: „Șprițul era repriza a treia”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies