Procesul dintre Gabi Lunca si Loredana a debutat printr-o amanare. Vezi pentru ce se "bat" cele doua artiste

Procesul intentat de solista de muzica populara Gabi Lunca cantaretei Loredana Groza a debutat astazi cu o amanare. Pentru ca la Tribunalul Bucuresti n-a venit decat avocata lui Gabi Lunca instanta a amanat din oficiu judecarea cauzei pentru 27 februarie 2013.

Distribuie pe:

fara descriereGabi Luca e tare suparata pe LoredanaIn luna octombrie, Gabi Lunca  a dat-o in judecata pe Loredana pe motiv ca i-a folosit  melodia "Intr-o zi la poarta mea" fara sa aiba acordul. Gabi Lunca sustine ca melodia ii apartine de 39 de ani, ea cantand-o inca din 1973. Dosarul are ca obiect dreptul de autor şi drepturile conexe. Gabi Lunca este suparata, in special, pentru faptul ca Loredana Groza nici macar nu a intrebat-o daca poate sa foloseasca melodia respectiva si s-o inregistreze in albumul “Agurida”.fara descriereLoredana sustine ca melodia este inspirata din folclorul sarbesc

Referitor la subiect, Loredana  a precizat ca melodia a fost cantata prima data de Gabi Lunca, insa a aflat de la Asociatia pentru Drepturile de Autor ca melodia nu are un autor inregistrat si ca face parte din folclorului sarbesc.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate