Procesul "Madalina Manole - moarte suspecta" a ajuns la cel de-al patrulea termen!

Aflat la a treia amanare, procesul penal "Madalina Manole - moarte suspecta" are azi un nou termen de judecata la Tribunalul Bucuresti.

Distribuie pe:

fara descriere

Noul proces penal are ca obiect plangerea familiei Ion si Eugenia Manole, impotriva solutiilor de NUP, date pentru Petru Mircea, Maria Mircea si Berta Slav, de procurorul Tiberiu Moldovan si mentinute de prim-procurorul Remus Budai. In acest al doilea proces penal au aparut ca "parti intimante”, in afara de Petru Mircea, si Maria Mircea (soacra Madalinei care se afla in vila din Otopeni in noaptea fatidica), dar si Berta Slav, cea care a procurat otrava la o misterioasa "comanda" data insistent numai prin SMS nu se stie inca de cine (procurorii nu au stabilit daca Madalina a dat SMS-urile).

Partea cea mai interesantă a acestui nou proces este, conform "Ring", faptul ca familia Manole este reprezentata de celebra Crina Radu (mai cunoscută din dosarele "Elodia"), avocata care, chiar de curand, a inregistrat un succes profesional de rasunet: prin...arestarea lui Cioaca!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate