Procuroarea care a târât-o pe jos pe fetiţa de 8 ani învârte banii cu lopata! Maria Piţurcă are 13 conturi bancare şi un salariu uriaş!

Din delaraţia de avere a Mariei Piţurcă reiese că procuroarea care a târât-o pe jos pe fetiţa de 8 ani învârte banii.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că procuroarea care a târât-o pe jos pe fetiţa de 8 ani învârte banii. Imaginile cutremurătoare cu Sorina, fetiţa de 9 ani ridicată vineri de mascaţi din casa unde a crescut, la Baia de Aramă, Mehedinţi, au indignat o ţară întreagă. Copila a urlat şi a încercat să scape de procuroarea Maria Piţurcă, care a târâ-o pe asfalt şi a dus-o cu forţa la o maşină care o va purta departe de familia care a crescut-o. Fetiţa a ţipat, s-a agăţat de femeia căreia îi spune mamă, care a crescut-o de la un an şi două luni. Însoţită de o armată de poliţişti şi angajaţi de la protecţia copilului, procuroarea Maria Piţurcă o scoate cu forţa copila din casa asistenţilor maternali ca s-o ducă la familia de americani care a adoptat-o. (vezi primele declaraţii ale tatălui adoptiv al Sorinei)

Citeste si: Ancuța Cârcu, gest șocant pentru Sorina! ”Le dau americanilor 30.000 de dolari să lase fetița în pace”

Citeste si: Anunțul important al premierului Dăncilă în cazul Sorinei! Ministrul Birchall: Îmi cer scuze public. Mi-au dat lacrimile

Citeste si: Fetiță de 8 ani, smulsă de mascați din brațele celei care a crescut-o! Scene șocante: „Mami, nu vreau să plec!”

 

fara descriere

Procuroarea care a târât-o pe jos pe fetiţa de 8 ani învârte banii. Oamenii au ieşit în stradă şi au cerut ca adopţia să fie anulată

Fetiţa a fost luată din casa în care a fost crescută de un asistent maternal, din Baia de Aramă. Tot vineri, procurorul general Bogdan Licu a dispus verificări la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova privind modul în care un Maria Piţurcă a intervenit în cazul fetiţei din Mehedinţi şi a efectuat percheziţia domiciliară. La rândul său, procurorul Maria Piţurcă de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a participat la preluarea fetiţei de 8 ani din Mehedinţi, a spus că nu a tras de copil în timpul intervenţiei şi că a încercat să o ia în braţe. Ea a declarat că femeia din Baia de Aramă, la care era fetiţa, a refuzat de două ori să o adopte. „Acest copil a fost inclus în categoria copil greu adoptabil şi părinţii au refuzat de două ori să adopte fetiţa”, a mai spus procurorul, care a precizat că fetiţa se zbătea „pentru că i s-a inoculat că o iau în străinătate şi îi fac rău”. La Baia de Aramă a avut loc un protest de amploare. Oamenii au ieşit în stradă şi au cerut ca adopţia să fie anulată.

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate