Procuroarea care a târât-o pe jos pe Sorina a dat în judecată două ministere! Vezi motivul pentru care Maria Piţurcă a ajuns la Tribunal!

Procuroarea Maria Piţurcă a dat în judecată două ministere, cerându-şi drepturile salariale.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Procuroarea Maria Piţurcă a dat în judecată două ministere într-un proces în care figurează ca reclamant, alături de mai mulţi colegi de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova. Dosarul, care a fost înregistrat pe 25 februarie 2019, la Tribunalul Vâlcea, are ca obiect „drepturi salariale ale personalului din justiţie reîncadrare şi recalculare indemnizaţie de încadrare”. În calitate de pârât sunt „Ministerul Public-Parchetul de pe lângă ICCJ”, „Ministerul Finanţelor Publice” şi Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova. Procesul a avut mai multe termene amânate, ultimul fiind pe 12 noiembrie.

Citeste si: Fiica soților Șărămăt, prima reacție după ce a apărut filmarea cu Sorina! Adelina plânge în hohote: "Domnilor Săcărin, veți plăti scump! Ce i-ați mai promis dacă face clipul ăla?"

Citeste si: Un renumitul epidemiolog rupe tăcerea. Nu mai avem nicio scăpare! - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Citeste si: Sorina, fetița adoptată în America din Baia de Aramă, a transmis un mesaj video pentru asistenții maternali: „Dacă nu mai spuneţi prostii, o să venim la voi în vizită”

Citeste si: Sora Sorinei, fata adoptată în America, e distrusă de dorul ei! Mariana Șărămăt: ”Mergem cu Andreea la psiholog, e tare greu, fata nu înțelege cum au putut să-i ia sora!” EXCLUSIV

Procuroarea Maria Piţurcă a dat în judecată două ministere. A scos-o cu forţa pe Sorina din casa asistenţilor maternali  

Maria Piţurcă a devenit celebră în vară când, însoţită de o armată de poliţişti şi angajaţi de la Protecţia copilului, a scos-o cu forţa pe Sorina din casa asistenţilor maternali din Baia de Aramă, familia Şărămăt, ca s-o ducă la familia de români din SUA care a adoptat-o, familia Săcărin. Sorina a urlat şi a încercat să scape de procuroarea Maria Piţurcă, care a târât-o pe asfalt şi a dus-o cu forţa la maşină. Fetiţa a ţipat, s-a agăţat de femeia căreia îi spunea mamă, care a crescut-o de la un an şi două luni. (vezi ce au declarat soţii Şărămăt după ce Sorina le-a cerut să nu mai spună prostii)

Procuroarea Maria Piţurcă a dat în judecată două ministere. A fost verificată la cererea procurorului general

Procurorul general Bogdan Licu a dispus verificări la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova privind modul în care un Maria Piţurcă a intervenit în cazul fetiţei din Mehedinţi şi a efectuat percheziţia domiciliară. Până la urmă, procuroarea a fost repusă în funcţia de procuror de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova. Familia Şărămăt luptă în instanţă pentru anularea adopţiei, susţinând că îşi doresc să o adopte pe copila care se află în SUA, alături de familia Săcărin.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iulia Albu a vorbit despre operațiile sale estetice: „Îmi voi mai face și alte intervenții”

Evitați urgent aceste măști. Nu sunt bune de nimic și se găsesc în magazine. ANPC spune cum vedem diferența

Surpriză de proporții! O super vedetă a semnat cu Kanal D! Va fi implicată într-un mega proiect: „Cu siguranță au contat și rugaciunile”

Informații și fotografii ȘOCANTE despre viața Sorinei în America! Avocatul familiei Șărămăt aruncă bomba: ”Sorina este umilită! Este pusă "să danseze" ca un măscărici...

Asistenții maternali care au crescut-o pe Sorina i-au cumpărat fetei loc de casă în Baia de Aramă! Familia Șărămăt speră ca judecătorii să anuleze adopția FOTO EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies