Procurorii, asalt asupra lui Mario Iorgulescu! Medicii italieni nu au avut de ales

Mario Iorgulescu a ieșit din comă și, când își va reveni complet, va fi transferat înapoi în România

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Procurorii din România au cerut lămuriri medicilor din Italia despre starea lui Mario Iorgulescu.

Pentru că vor să continue ancheta în cazul accidentului mortal provocat de Mario Iorgulescu și pentru că fiul lui Gino Iorgulescu trebuie să fie audiat, anchetatorii au luat legătura cu clinica din Italia pentru a afla care este starea tânărului.

Procurorii, asalt asupra lui Mario Iorgulescu! Medicii italieni nu au avut de ales

Potrivit ultimelor informații venite de la clinica din Milano, Mario Iorgulescu a ieșit din comă, se simte mai bine, mănâncă, vorbește și este în afara oricărui pericol. Tânărul în vârstă de 24 de ani este așteptat să revină în România pentru a da explicații cu privire la accidentul mortal pe care l-a provocat urcându-se beat la volan.

fara descriere

Reprezentanții clinicii din Milano au cerut, prin ordin european de anchetă, informații despre starea pacientului Mario Iorgulescu.

Citeste si: Mario Iorgulescu s-a trezit din comă! A fost deconectat de la aparate

Citeste si: ULTIMĂ ORĂ! Starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu s-a schimbat în Italia! Ce se întâmplă cu rinichii lui în aceste momente EXCLUSIV

Citeste si: Gino Iorgulescu a dat faliment cu restaurantele din Londra! Acestea au fost închise la nici patru ani de la inaugurare!

Medicii din Peninsulă nu au avut de ales și au pus la dispoziție documentele medicale. Cum Mario Iorgulescu se simte bine, el urmează să fie transferat înapoi în România și va ajunge să dea socoteală în fața legii pentru fapta sa.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate